«Νικήστε τις ομάδες στο γήπεδο. Αυτό συνιστά αλλοίωση…»

«Νικήστε τις ομάδες στο γήπεδο. Αυτό συνιστά αλλοίωση…»

Με προσωπικό του μήνυμα στο φέισμπουκ ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας τονίζει πως βρίσκεται στο πλευρό των ομάδων που αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα μιλάει για αλλοίωση πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Με λύπη παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων. 5 σωματεία του νομού μας οδηγούνται στην αφάνεια εξαιτίας γραφειοκρατικών διαδικασιών.Με μια πρώτη ανάγνωση,όλοι λένε « Ας ήταν νόμιμοι,εμείς τι φταίμε;».Εδώ και δύο χρόνια ασχολήθηκα με το μητρώο και την ένταξη του σωματείου μου σε αυτό και ομολογώ ότι ήταν μια ψυχοφθόρα και επίπονη διαδικασία.

Πάντα κάτι έλειπε και πάντα μέναμε πίσω. Πρωτοδικείο,δικηγόροι,τροποποιήσεις καταστατικών,καθυστέρηση για την δήλωση προπονητή,γιατί υπάρχει πόλεμος για τα διπλώματα.Όλα αυτά με το εμπόδιο ότι έκλεινε η πλατφόρμα και περίμενες μήνες να ανοίξει ξανά και να περάσεις τα καινούργια στοιχεία.

Μετά από πολλές προσπάθειες και την βοήθεια κάποιων ανθρώπων, όπως του γραμματέα μας, Νικου Δεληγιάννη,τα κατάφερα. Πρώτη αντίδραση θα ήταν ότι εγώ κουράστηκα και το έκανα, ας το κάνατε και εσείς. Δεν είναι έτσι όμως. Πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση αυτών των ανθρώπων,την δυσκολία των νησιών τους και τη δυσλειτουργία των κρατικών φορέων.Όταν διεκδικείς κάτι,πρέπει να το πάρεις μέσα στο γήπεδο από ΟΛΟΥΣ. Αυτό είναι μαγκιά κυριοι…Δεν είναι μαγκιά να πρωτοστατείς να διωχθούν ομάδες,ούτε να κόψεις την αθλητική δραστηριότητα σε νησιά που λόγω της ιδιομορφίας τους αυτή είναι η μοναδική διέξοδος της νεολαίας τους.Στο πρωτάθλημα μας μέχρι στιγμής είχε διαμορφωθεί μια συγκεκριμένη βαθμολογία και μια συγκεκριμένη κατάσταση.Σήμερα μας λενε πως δεν μετράνε αυτά και στην ουσία ξεκιναμε απ την αρχή.Αυτό κυριοι,συνιστά αλλοίωση .Αφήστε τις ομάδες να παίξουν κανονικά και νικήστε τις μέσα στο γήπεδο.Μην ξανακούσω για νομιμότητα γιατί όλα αυτά τα χρονια μπορώ να παραθέσω άπειρα παραδείγματα,που ο νόμος έγινε ‘’λαστιχο’’.Στηρίζουμε τα σωματεία αυτά και περιμένουμε να βρεθεί μια λύση γιατί τα πρωταθλήματα δεν μπορούν να συνεχιστούν με ομάδες να βρίσκονται στον αέρα και να μπαινοβγαίνουν.

Check Also

Ήττα για το Κ14 της Ελλάς Σύρου (Βίντεο)

Ήττα για το Κ14 της Ελλάς Σύρου (Βίντεο) Την ήττα γνώρισε η Ελλάς Σύρου από …