Νίκολιτς: «Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου»

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε στο syros-sports και αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Φοίνικας, αλλά και στο δικό του.

severo-cafe-bar

Του: Μαρίνου Πρίντεζη

Πάντα μια ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις και σέβεται τον εαυτό της, έχει ως πρώτο στόχο να κλείσει το θέμα καθοδηγητή της. Του ανθρώπου που θα χαράξει από τον πάγκο την τακτική που μπορεί να την οδηγήσει ψηλά. Ο Φοίνικας έχει αποδείξει πολλάκις ότι ξέρει τον τρόπο να προγραμματίζει και έτσι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επιχειρήσει να κλείσει το θέμα προπονητή.

Ο Ντούσκο Νίκολιτς έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα, πέρυσι την οδήγησε στους τελικούς της βόλεϊ λιγκ ενώ φέτος είχε αξιόλογη πορεία. Τι θα κάνει άραγε; Θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των Συριανών ή όχι;

Το syros-sports επικοινώνησε με τον Σέρβο κόουτς ο οποίος βρίσκεται στο Ιράν με την εθνική Σερβίας (βρίσκεται στο τεχνικό τιμ) στο πλαίσιο του world league και ο Ντούσκο Νίκολιτς κατέθεσε τα όσα είχε στο μυαλό του.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου», είπε ορθά-κοφτά και συνέχισε. «Έχω δεχθεί προτάσεις από Τουρκία, από Πολωνία και από άλλες χώρες, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω υπογράψει κάπου. Δεν γνωρίζω τι θα κάνω».

Ο Σέρβος επιτυχημένος κόουτς αναφέρθηκε και στο θέμα Φοίνικας.

«Έχουμε κάνει συζητήσεις με την διοίκηση του Φοίνικα και μάλιστα έχουμε μια εξαιρετική-φιλική σχέση, ασχέτως τι θα γίνει στο μέλλον. Όμως προτιμώ την δεδομένη στιγμή να περιμένω. Αυτό που προέχει τώρα είναι οι υποχρεώσεις που έχω με την εθνική ομάδα της χώρας μου ενώ υπάρχουν και άλλα πολύ σημαντικά θέματα, εκτός βόλεϊ που θέλω να λύσω. Εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω στον Φοίνικα. Για μένα αυτό το κεφάλαιο δεν έχει κλείσει».

Check Also

Νίκησε στο Ζηρίνειο και στέλνει την σειρά στη Σύρο ο Φοίνικας

Νίκησε στο Ζηρίνειο και στέλνει την σειρά στη Σύρο ο Φοίνικας Νικητής έφυγε από το …