«Ο ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ»

Ο Αρης Σύρου γύρισε σελίδα στο διοικητικό κομμάτι μετά την λήξη της θητείας του Λώρη Σαλάχα και νέος πρόεδρος του Δ.Σ. ψηφίστηκε ομόφωνα ο Αντώνης Βαρθαλίτης.

 

Ο Αντώνης Βαρθαλίτης ο οποίος είναι και προπονητής του εφηβικού τμήματος του Αρη Σύρου μίλησε στο syros-sports.gr για το νέο ξεκίνημα του συλλόγου, όντας λιτός και περιεκτικός διότι προτιμάει κυρίως την δουλειά, παρά τα λόγια. «Οι πρώτες σκέψεις που υπάρχουν είναι η βιωσιμότητα του συλλόγου με επίκεντρο φυσικά τις ακαδημίες και την δουλειά που γίνεται. Ο Αρης είναι στα χέρια των παλαιμάχων και των γονέων και μαζί σαν μια αγκαλιά θα πορευθούμε για το καλό του συλλόγου. Αν βέβαια βρεθεί στο μέλλον κάποιος άνθρωπος που θέλει να επενδύσει στον Αρη και θέλει να πάρει την θέση του προέδρου, φυσικά είναι ευπρόσδεκτος. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές και εμείς είμαστε στρατιώτες της ομάδας. Εμείς θα συνεχίσουμε πάνω στο ίδιο πλάνο και αναλόγως τον απολογισμό που θα γίνει, θα σχεδιαστεί και η νέα αγωνιστική σεζόν».

Ο κ. Βαρθαλίτης δεν παρέλειψε να δώσει και ένα μεγάλο ευχαριστώ. «Στον πρώην πρόεδρο του Αρη Σύρου, Λώρη Σαλάχα που ανέλαβε τον σύλλογο κάτω από αντίξοες συνθήκες και προσέφερε πάρα πολλά στα 20 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, αλλά και στους Χρήστο Μοιράγια και Νίκο Μπελελή που αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στον Αρη Σύρου».

Check Also

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (10-14/2)

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (10-14/2) Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΣΚ Κυκλάδων …