Τα είπαν για το οικονομικό, αύριο νέα συνάντηση Φώσκολου-Ρούσσου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Γενική συνέλευση του Α.Ο Σύρου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

tramonto-728x90

Ο Γιώργος Φώσκολος μέσα από αυτή,  έκανε έναν «μίνι» προϋπολογισμό των εξόδων που θα έχει η ομάδα τη νέα χρονιά, παρουσιάζοντας το πλάνο στον Μάρκο Ρούσσο, που είναι γνωστό τις τελευταίες ημέρες πως επιθυμεί μετά από πολλά χρόνια να επιστρέψει στην ομάδα. Παράλληλα έγινε ένας «μίνι» απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οικονομικό κομμάτι.

severo-cafe-bar

Συμφωνήθηκε να συναντηθούν αύριο Γιώργος Φώσκολος με Μάρκο Ρούσσο, (που δείχνουν ως τώρα πρόθυμοι να τρέξουν και να βρουν τα άτομα για σχηματισμό διοίκησης) ώστε να συμφωνήσουν στο ποιες είναι οι ανάγκες της ομάδας στο οικονομικό μέρος αλλά και να γίνει μια πρώτη κουβέντα για το  μπάτζετ της ομάδας, αν και εφόσον οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τηρήσουν το λόγο τους  και θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές της ομάδας.

likehome17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Γιώργος Φώσκολος, Πέτρος Ραουζαίος, Μάρκος Ρούσσος, Αντώνης Μακρυωνίτης, Άκης Πύργος, Κώστας Καλούδης  και Κωνσταντίνος Ρούσσος (Θεόφιλος), βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΠΣΚ, από τους ανθρώπους που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να μπουν στην ομάδα, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να παρθεί και η τελική ημερομηνία των εκλογών.

Από τους Δημοσιογράφους, έδωσαν το παρών Αντώνης Σολάρης (Sportcyclades24.gr-Syros-Sports.gr ) και Βαγγέλης Μαραγκός (Αιγαίο ).

 

Check Also

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η Ελλάς

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η Ελλάς Μετά τις ανανεώσεις που προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες και …