«ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 2 ΟΜΙΛΟΥΣ»

«Αισιόδοξος πως για μια ακόμη σεζόν ο Πάγος θα είναι από τις πιο σοβαρές και ανταγωνιστικές ομάδες στις Κυκλάδες εμφανίστηκε

ο κ. Χρήστος Ρούσσος. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας σε δηλώσεις του στο Syros-Sports.gr αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του συλλόγου, την περσινή σεζόν που του άφησε μια μικρή πικρία αλλά και το νέο πρωτάθλημα που ευελπιστεί να διεξαχθεί σε δυο ομίλους.
«Φέτος ο Πάγος είναι μια καινούρια ομάδα. Καινούρια διοίκηση, καινούριος βοηθός προπονητή και ξεκινάμε με στόχο να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησαν οι παλαιότεροι. Στόχος αυτής της ομάδας είναι να παραμείνει ένα υγιέστατο σωματείο σε όλα τα επίπεδα, όπως είναι εδώ και πολλά χρόνια. Ξεκινάμε πάντα με στόχο να είμαστε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα σε όλα τα παιχνίδια».

 

Ποια είναι στα στοιχειά του νέου Πάγου. Θα στηριχθεί σε Συριανά παιδιά;
«Ο Πάγος και φέτος θα στηριχτεί σε Συριανό κορμό. Συριανοί παίκτες θα πλαισιώσουν την ομάδα και αν μπορέσουμε μέσα σε αυτό το στιλ να προσθέσουμε και 2-3 μεταγραφές θα είναι το ιδανικότερο για μια καλή πορεία».

Και πάνω που μιλάμε για πορεία, πέρσι η ομάδα σας τα πήγε εξαιρετικά. Μπορεί το ίδιο να κάνει και φέτος;
«Ναι φυσικά. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Καταρχήν πέρσι η ομάδα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έφτασε μια ανάσα από τα μπαράζ και θεωρώ ότι η αποζημίωση της εξαιρετικής δουλείας που κάνουμε στον Πάγο είναι η παρουσία του κόσμου. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε και μας αποζημίωσε με την παρουσία του στο γήπεδο. Όσον αφορά την περσινή πορεία, μας στενοχώρησε που στο τέλος δεν ήμασταν στα μπαράζ. Νομίζω ότι το αξίζαμε. Παίξαμε καλή μπάλα, ενισχυθήκαμε με δυο πολύ καλούς παίκτες αλλά το σύστημα με τους 3 ομίλους ίσως μας στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

Θα ήταν καλύτερο ένα πρωτάθλημα με δυο ομίλους;
«Αυτή είναι η γραμμή του Πάγου. Έχουμε τοποθετηθεί πάνω σε αυτό και είμαστε από τις ομάδες που επιθυμούμε δυο ομίλους. Είναι κρίμα το πρωτάθλημα για τις περισσότερες ομάδες να τελειώνει τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Νομίζω ότι για το καλό των ομάδων, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου είναι η κατηγορία να έχει περισσότερα παιχνίδια. Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι πέρσι στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κάναμε δυο εξαιρετικές μεταγραφές (Ξένος-Τσάλμας) για να παίξουν μόνο 3 παιχνίδια».

Ποιο πολλά παιχνίδια σημαίνει και μεγαλύτερο κόστος.
«Αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι αλήθεια αυτό, αλλά εμείς που κοιτάζουμε το καλό του ποδοσφαίρου επιθυμούμε περισσότερα ματς. Οι αθλητές πρέπει να έχουν την ευκαιρία μέσα από το ποδόσφαιρο μας, να ευχαριστηθούν το άθλημα με πολλά παιχνίδια, ενώ επίσης και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να βλέπει ποδόσφαιρο περισσότερους μήνες».

Check Also

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (21/2 | 11:00) …