ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΑΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δημ. Βικέλας» το παιδικό τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

υποδέχεται την ομάδα του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ ΤΗΝΟΥ σε έναν εξ αναβολής αγώνα του Α΄ Ομίλου κι ενώ το F-4 έχει ήδη διεξαχθεί εδώ κι ένα μήνα περίπου!

Παρ’ όλα αυτά οι δύο προπονητές έχουν την ευκαιρία μιας αναμέτρησης, στην οποία ένα μεγάλο κομμάτι των αθλητών δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα ως παίδες, αφού μεταπηδούν στο εφηβικό τμήμα, κι ακόμη ένα κομμάτι νεαρών «παίρνει» χρόνο συμμετοχής κι ενσωματώνεται σε αγωνιστικό τμήμα.

Στα πλαίσια αυτά ο κόουτς του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ Μιχάλης Μανανάς επέλεξε για την σημερινή αναμέτρηση του εξής δώδεκα αθλητές: Μανανά Χ., Μάνη Άγγ., Κολσούζογλου Κ., Καπέλλα Ιωάν., Ξένο Οδ., Παχή Γ., Πρίντεζη Π., Λειβαδίτη Αθ., Τάνταλο Απ., Φωστέρη Δ., Μαρινάκη Ν. και Νικολακόπουλο Αρ.

Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ καλούν σήμερα τους φίλους της ομάδας και του μπάσκετ στο «Δημ. Βικέλας» στις 17:00, για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων και να απολαύσουν ένα ευχάριστο δίωρο.

Παράλληλα, θα διατίθενται, για όσους θέλουν να προμηθευτούν, προσκλήσεις για την εκδήλωση της ομάδας του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ την Κυριακή στις 14:00 στην ταβέρνα «ΑΙΓΑΙΟ» στην Φάμπρικα.

Στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, μπορείτε να δείτε το promo της αυριανής αναμέτρησης:

http://www.youtube.com/watch?v=ObDXKnbvEJQ&spfreload=10

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Check Also

Σύρος: Όμορφο μπασκετικό διήμερο από 3 ακαδημίες

Σύρος: Όμορφο μπασκετικό διήμερο από 3 ακαδημίες Τουρνουά φιλικών αγώνων σε επίπεδο ακαδημιών διοργάνωσε το …