«ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΤΣ»

Μετρούσα περισσότερο τους πόντους του Ντόκιτς στην Αλεξανδρούπολη από τα περίπου 800 χιλιόμετρα που είχα να διανύσω για να φτάσω μέχρι εκεί.
Για μια ακόμη φορά απολαυστικός ήταν ο πρόεδρος του Φοίνικα κ. Δημήτρης Παλιόπορτας. Η ομάδα της Σύρου με τη νίκη στην Αλεξανδρούπολη πέτυχε το φετινό του στόχο και το peiratiko.net επικοινώνησε με τον μεγαλοπαράγοντα της ομάδας μας, όπου μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια, τον στόχο της Ευρώπης, την αποθεραπεία του Μιγιαίλοβιτς και το νέο γήπεδο 2000 θέσεων που ετοιμάζεται τους επόμενους μήνες.

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε τον στόχο της τετράδας. Είναι πολύ σημαντικό που για μια ακόμη χρονιά ο Φοίνικας βρίσκεται στα πλέι οφ. Στην Αλεξανδρούπολη ναι, ταξίδεψα οδικός όπως το συνηθίζω και μου αρέσει. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας που έδειξαν ψυχή και πήραν αυτή την πολύ μεγάλη νίκη. Μη ξεχνάμε ότι αυτή η νίκη εκτός από την τετράδα μας εξασφαλίζει και ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο».

 

Μετρούσατε φαντάζομαι τα χιλιόμετρα ένα ένα μέχρι να φτάσετε;
«Όχι. Μετρούσα τους πόντους του Ντόκιτς έναν έναν μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι».

 

Τι μπορεί να κάνει πλέον ο Φοίνικας στα ημιτελικά;
«Σίγουρα είναι δύσκολα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι θα παίξουμε τα παιχνίδια μας πλέον χωρίς άγχος, καθώς ξέρουμε ότι πετύχαμε το στόχο μας».


Δεν σας μένει η πικρία ότι αν είχαμε το Μιγιαϊλοβιτς η ομάδα θα μπορούσε να πετύχει πολύ περισσότερα πράγματα την εφετινή χρονιά;
«Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Το παιδί είχε μια πολύ άτυχη στιγμή. Αν και του προτείναμε να κάνει εδώ την επέμβαση σε καλούς γιατρούς που γνωρίζουμε, ο ίδιος προτίμησε να πάει στην πατρίδα του για την εγχείριση και την αποθεραπεία».

 

Άρα η ομάδα θα τον έχει και του χρόνου;
«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Ο Μιγιαϊλοβιτς πάντως είναι ένας αθλητής που νομίζω πως η κάθε ομάδα θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και να γυρίσει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους».

 

Η ιδέα του νέου γηπέδου χωρητικότητας 2000 θέσεων σας ενθουσιάζει;
«Νομίζω ότι ήταν αυτό που μας έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε και για να παίξεις στην Ευρώπη χρειάζεται γήπεδο που να πληροί τις προϋποθέσεις. Η ιδέα ενός καινούριου γηπέδου βεβαίως και μας ενθουσιάζει».

Check Also

Επιστρέφει από την Κύπρο με το τρόπαιο ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ κατέκτησε το 2ο Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο …