Πανναξιακός: Ευχαριστώ σε Φρέρη, κόσμο, αστυνομία και «guest star» Γιώργο Φώσκολο

Πανναξιακός: Ευχαριστώ σε Φρέρη, κόσμο, αστυνομία και «guest star» Γιώργο Φώσκολο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον χθεσινό αγώνα με τον ΑΟ Σύρου, εξέδωσε η διοίκηση του Πανναξιακού.

Αναλυτικά:

Ο Πανναξιακός Α.Ο. με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος και το χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ο.Συρου, ανακοινώνει τα εξής:

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας για την – ακόμα μια φορά – συγκινητική και μαζική παρουσία τους στη Σύρο. Αποδείξαμε, διοίκηση και φίλαθλοι,πως όταν συνεργαζόμαστε το αποτέλεσμα είναι άρτιο.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Σύρου που προσήλθαν επίσης μαζικά στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι δύο ομάδων που πρωταγωνιστούν. Η εικόνα μιας γεμάτης κερκίδας είναι παρακαταθήκη για το μέλλον του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου…

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των δύο αντιπάλων, καθώς η συμπεριφορά και το ήθος τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την αστυνομική διεύθυνση Σύρου για την ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία που είχαμε.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ.Φρερη για την άριστη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και για το γεγονός πως ήταν συνέχεια κοντά, αρωγός σε λύση κάθε πιθανού προβλήματος.

Δε θα μπορούσαμε παρά να ευχαριστήσουμε και τον guest star της ημέρας,τον πρόεδρο του Α.Ο. Σύρου κ.Φωσκολο.

Είμαστε σίγουροι πως με την παρουσία του φιλάθλου κόσμου της ομάδας μας, καθώς και με την συνολική παρουσία του Πανναξιακού, πήρε μαθήματα διοίκησης και οργάνωσης.

Ευχόμαστε από καρδιάς,την επόμενη φορά που θα φωτογραφηθεί, αφενός να κοίτα με δέος του δικούς του φιλάθλους και όχι τους δικούς μας, αφετέρου να κυκλοφορεί στο γήπεδο με την οικογένειά του και όχι με «προσωρινούς φίλους» του…

Υ.Γ.1 Είναι ευλογία για το ποδόσφαιρο μας να ασχολούμαστε με τους διαιτητές ΜΟΝΟ για να τους συγχαρούμε…

Υ.Γ.2 Χαρήκαμε ιδιαίτερα που μέσα σε μόλις λίγες ώρες,οι Ναξιωτες τροφοδότησαν την αγορά της Σύρου με χιλιάδες ευρώ. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους φιλόξενους συντοπίτες μας Συριανους…

Θα τους περιμένουμε με μεγάλη χαρά και την γνωστή ναξιώτικη φιλοξενία στο παιχνίδι του β’γυρου!

Check Also

Ανακοίνωση Ελλάς για Κυριάκο Μανουδάκη

Ανακοίνωση Ελλάς για Κυριάκο Μανουδάκη Με ανακοίνωση της η Ελλάς Συρου ενημερώνει τον κόσμο της …