«Πάντα δίπλα στις ομάδες»

Έχει σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα «πόστα» στην ΕΠΣ Κυκλάδων….

Ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος κ. Γιάννης Δαλέζιος, μιλάει στην σελίδα μας για την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο.

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο μέσα από την ομάδα του Α.Ο Πάγου. Σίγουρα πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις για να αφιερώνεις ώρες σε αυτό. Έμεινα 2 ολόκληρα χρόνια στον Πάγο. Μετά για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσα να συμμετέχω σε αυτό, καθώς θα μου ήταν δύσκολο να βρίσκομαι κάθε απόγευμα στις προπονήσεις της ομάδας που ήταν ο ρόλος μου».

Πως ήρθε όμως η ενασχόληση του με την ΕΠΣ Κυκλάδων;

«Προς τιμή του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων μου έκανε μια πρόταση να πάω στο πλευρό του, γιατί σίγουρα έβλεπε πως ότι κάνω στο ποδόσφαιρο (μέσα από τον Πάγο), το κάνω με αγάπη και μεράκι. Έτσι ασχολήθηκα με την ΕΠΣ Κυκλάδων. Σκοπός μου δεν είναι να πειράξω κάποια ομάδα, γιατί ακούστηκε και αυτό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω και εγώ από το πόστο το οποίο βρίσκομαι ,που ξέρετε πως δεν είναι και από τα πιο εύκολα. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Υπάρχουν στιγμές που από απειρία, έκανα και εγώ κάποια λάθη, αλλά… μαθαίνεις από αυτά».

Πως βλέπεις το ποδόσφαιρο μας; Σε τι επίπεδο βρίσκεται;

«Νομίζω πως προχωράει κάθε χρόνο σε καλύτερα στάδια. Πέρσι είχαμε περίπου 460 παιχνίδια!! που νομίζω πως αυτό είναι τεράστια επιτυχία για την ΕΠΣΚ. Κάθε χρόνο βλέπω βήματα προόδου. Είναι αλήθεια αυτό που έχει πει και ο πρόεδρος. Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας».

Για το αναβαθμισμένο και ανακαινισμένο γήπεδο της ΕΠΣΚ, ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος τόνισε:

«Από πέρσι βλέπουμε πως το γήπεδο είναι ένα πραγματικό «στολίδι». Υπάρχει φέτος ένα σοβαρό πρόβλημα με τις ώρες. Νομίζω πως αυτό θα λυθεί. Άλλωστε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ όπως βλέπετε «τρώει ώρες» κάθε μέρα εδώ. Αγαπάει το ποδόσφαιρο και νομίζω πως θα βρει την λύση. Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν και πάντα δίπλα σε όλες τις ομάδες».

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Λάμπρου Μενδρινού στον Μάκη Πρίντεζη (δείτε εδώ)

Συνέντευξη Ρένου Φρέρη στον Μάκη Πρίντεζη (δείτε εδώ)

Βίντεο από την κλήρωση του Κυπέλλου (δείτε εδώ)

Τα ζευγάρια του Κυπέλλου Κυκλάδων (δείτε εδώ)

Στα γραφεία της ΕΠΣΚ ο Νίκος Λειβαδάρας (δείτε εδώ)

Check Also

Ανακοίνωση Ελλάς για Κυριάκο Μανουδάκη

Ανακοίνωση Ελλάς για Κυριάκο Μανουδάκη Με ανακοίνωση της η Ελλάς Συρου ενημερώνει τον κόσμο της …