ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παπαδάκη που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι του Α.Ο.Σ…

Στην αρχή όλοι τρόμαξαν, όταν είδαν τον 33χρονο αθλητή να δέχεται σκληρό χτύπημα στο καλάμι, στον χθεσινό αγώνα του Α.Ο.Σ κόντρα στον Ανδριακό. Το πρήξιμο που κληρονόμησε ο αρχηγός του Α.Ο.Σ στο συγκεκριμένο σημείο ήταν έντονο και οι ανησυχίες για κάτι πιο σοβαρό (κάταγμα) ακόμη πιο έντονες.

Ο αθλητής αμέσως αντικαταστάθηκε από τον προπονητή Μάκη Βαρθαλίτη, ενώ την ίδια στιγμή μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί αιμάτωμα, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να αναμένεται σε 3-4 ημέρες.

Το Syros-Sports.gr επικοινώνησε με τον αρχηγό του Α.Ο.Σ όπου σε δηλώσεις του είπε:
«Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Στην αρχή τρόμαξα πάρα πολύ όταν δέχτηκα χτύπημα με τις σκάρες του αντιπάλου πάνω στο καλάμι του ποδιού μου. Νόμιζα ότι είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Ο προπονητής μας έτρεξε αμέσως από πάνω μου και με την εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια από το ποδόσφαιρο μου είπε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό. Εκεί μπορώ να πω ότι καθησύχασα λίγο και αμέσως μετά που πήγα στο νοσοκομείο, επιβεβαιώθηκε η αρχική γνώμη του Μάκη Βαρθαλίτη. Τέλος καλό όλα καλά πάντως».

ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Check Also

Μπαράζ ανόδου: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Μπαράζ ανόδου: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία Ο ΑΕΡ Αφάντου πέρασε από τη Μυτιλήνη 1-0 …