ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΙΝΑ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το καλοκαιρινό καμπ του Φοίνικα που ήδη διανύει την δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας του.

Οι υπεύθυνες του καμπ Βάλλια Κάμπαξη και Άννα Μουστάκα εμπλουτίζουν συνεχώς το καθημερινό πρόγραμμα με καινούριες δραστηριότητες. Έτσι λοιπόν, την προσεχή Πέμπτη 3 Ιουλίου οι μικροί “πειρατές” θα βρεθούν στο… στοιχείο τους!
Το πρόγραμμα της ημέρας θα περιλαμβάνει και… βουτιά στην πισίνα του Κολυμβητηρίου υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένου προπονητή. Ενημερώνονται οι γονείς ώστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα για την πισίνα (μαγιό, πετσέτα, αντιηλιακό κλπ.).
Και οι ακαδημίες στο καμπ!
Επιπλέον, απ’ αυτή την εβδομάδα ξεκίνησαν και οι προπονήσεις των ακαδημιών του Φοίνικα παράλληλα με την διεξαγωγή του καμπ, οι οποίες από την επόμενη εβδομάδα θα είναι καθημερινές. Οι προπονησείς των ακαδημιών δεν αφορούν μόνο τα παιδιά που ανήκουν ήδη σ’ αυτές, αλλά μπορεί να συμμετάσχει όποιο παιδί το επιθυμεί.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις δύο προπονήτριες Βάλλια Κάμπαξη (τηλ. 6930157188) και Άννα Μουστάκα (τηλ. 6937486024).

 

Πηγή: foinikasclub.gr

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Αποτελέσματα Σαββατοκύριακο και βαθμολογίες

Τ.Ε Κυκλάδων: Αποτελέσματα Σαββατοκύριακο και βαθμολογίες Τ.Ε Κυκλάδων: Αποτελέσματα Σαββατοκύριακο και βαθμολογίες όπως αυτές ανακοινώθηκαν …