ΙΣΟΠΑΛΕΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί ο χλοοτάπητας στο Ιδιωτικό Σχολείο “Ο Άγιος Γεώργιος” από τον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου Σεβ. π. Πέτρο Στεφάνου, παρουσία του εκπροσώπου του Μητροπολίτη Σύρου Αρχιερατικού Επίτροπου π.Φλαβιανού Αλμπεσκου, δασκάλων και πλήθους γονέων. Ο Γενικός Διευθυντής του Σχολείου Fr. Μάριος Καπέλλας ευχαρίστησε τους χορηγούς του έργου ,το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον επιχειρηματία κ. Ρένο Φρέρη και την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου. Στο σχολείο βρέθηκαν και μαθητές του Δημοτικού σχολείου της Άνω Σύρου μαζί με τους δασκάλους τους.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε τουρνουά mini soccer ανάμεσα στους μαθητές της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου και του Ιδιωτικού Σχολείου “Ο Άγιος Γεώργιος” Πρόκειται για συνθετικό χλοοτάπητα σε γήπεδο ποδοσφαίρου διαστάσεων 38mχ20m. Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι μία ιδανική λύση για τις αθλοπαιδιές καθώς προσφέρει κάποια βασικά στοιχεία που ενδιαφέρουν τους δασκάλους, γονείς αλλά και τους άμεσα ενδιαφερόμενους… τα παιδιά!

Προσφέρει ένα όμορφο περιβάλλον διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά, δίνουν ένα ωραίο τόνο διακόσμησης για τον παιδότοπο και προσφέρουν ελαφριά αντικραδασμική προστασία για τα παιδιά και τις ενδεχόμενες πτώσεις τους κατά το παιχνίδι. Η πρασινάδα του γκαζόν δίνει την αίσθηση της φύσης και κάνει την ψυχαγωγία των παιδιών πολύ πιο ουσιαστική. Καλορίζικο…

Ισόπαλοι στα πέναλτι Καθολική και ορθόδοξη εκκλησία!

 

Ο αθλητισμός ήταν αγαπητός στον άνθρωπο και δη στον Έλληνα από αρχαιοτάτων χρόνων. Γνωστό σε όλους μας είναι το: “ νους υγιής εν σώματι υγιή!” Ο άνθρωπος, λοιπόν, του άρεσε από πάντα να αθλείται και να αγωνίζεται για το έπαθλο. Κάποτε υπήρχε ο αθλητισμός, ο οποίος διακρινόταν από ευγενή άμιλλα, σεβασμό στον συναγωνιστή ή ακόμα και στον αντίπαλο. Ένα τέτοιο μήνυμα πέρασαν σήμερα οι δύο εκκλησίες στην Σύρο ,που όλοι γνωρίζουμε δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Μετά τα εγκαίνια του χλοοτάπητα στο Ιδιωτικό δημοτικό σχολείο ” Άγιος Γεώργιος” είπαν να ρίξουν τα πρώτα πέναλτι ο Σεβ. Επίσκοπος Καθολικών π.Στεφάνου Πέτρος και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπεσκου.

 

Δείτε το βίντεο από φακό του Cyclades24.gr

Check Also

Τελικός Κ16: Α.Ε Μυκόνου-Κανονιέρηδες Live Streaming

Τελικός Κ16: Α.Ε Μυκόνου-Κανονιέρηδες Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το Στάδιο του Κόρφου …