Pepe…. όπως Μέσι (Δείτε το απίθανο ανάποδο σουτ του Γκονζάλες) (Φωτό)
Του: Αντώνη Σολάρη
Εντάξει είναι ορισμένα κόλπα που κάνει με την μπάλα ο Λιονέλ Μέσι που δεν τα κάνουν άλλοι παίκτες στην Πλανήτη. Όμως ο Μέσι είναι μικροσκοπικός και ευέλικτος και δικαιολογεί την φήμη του βιρτουόζου της μπάλας.
Ο Jose Luis Gonzales ή Pepe ο διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου Onex βλέπει τον κόσμο από τα 206 εκατοστά και αυτό που έκανε για να σώσει μια χαμένη μπαλιά στον σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα την ζήλευε και ο μικροσκοπικός συμπατριώτης του.
Συγκεκριμένα από επίθεση των παικτών του Παναθηναϊκού η μπάλα αφού κτύπησε στο μπλοκ πήρε ύψος με κατεύθυνση εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο πανύψηλος Αργεντινός διαγώνιος κινήθηκε γρήγορα προς την πορεία της και με απίθανο ανάποδο σουτ την γύρισε προς τους συμπαίκτες του που συνέχισαν τη φάση.
Να σημειωθεί ότι ο Γκονζάλες είχε ένα πρόβλημα στο γόνατό του από τον αγώνα του Σαββάτου όμως η δίψα του για τη νίκη δεν τον εμπόδισε να επιχειρήσει μια τέτοια αμυντική προσπάθεια .