ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΑΛΗΣ…

Φέτος αναμφίβολα είναι η χρονιά του. Μετά τον Βύζα Μεγάρων και η Χαλκίδα μπήκε δυνατά στο κόλπο

της απόκτησης του Γιώργου Περιάλη. Ο ποδοσφαιριστής από την Τήνο φαίνεται πως θα εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές του εμφανίσεις του  με τη φανέλα της Θήβας, καθώς όσο περνούν οι ημέρες όλο και περισσότεροι «μνηστήρες» δείχνουν να του χτυπούν την «πόρτα» με σκοπό να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η πρώτη πρόταση στον Γιώργο Περιάλη έχει έρθει από την ομάδα του Βύζαντα πριν από δυο εβδομάδες. Η ομάδα των Μεγάρων επανήλθε τις τελευταίες ώρες με νέα πρόταση, δείχνοντας με τον τρόπο της πως επιθυμεί να κάνει τον αθλητή «δικό» της. Εξελίξεις με το Βύζα Μεγάρων θα υπάρχει μετά την ετήσια Γενική συνέλευση της ομάδας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Σαν να μην έφτανε η πρόταση από την ομάδα των Μεγάρων, στο κόλπο μπήκε και ο Α.Ο Χαλκίς που ανέβηκε φέτος στη Γ Εθνική. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λάμπρου έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον αθλητή, τον οποίο γνωρίζει καλά από την θητεία τους στη Θήβα παλαιότερα. Η ομάδα δείχνει να εκτιμάει τις ικανότητες του παίκτη  και τις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη πρόταση προς τον παίκτη.

Το ενδιαφέρον ομάδων δεν σταματάει εδώ…

Ενδιαφέρον και από Κυκλάδες

«Σφήνα» στις δυο ομάδες φαίνετε να μπαίνουν και δυο ομάδες από τις Κυκλάδες. Πριν διασταυρώσουμε και επίσημα την «κρούση» και για ευνόητους λόγους δεν είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τα ονόματα των ομάδων, παρά μόνο  να τονίσουμε πως και οι δυο σύλλογοι βάζουν υψηλούς στόχους για φέτος.

Check Also

Κυκλαδίτης διαιτητής στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Superleague 2

Κυκλαδίτης διαιτητής στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Superleague 2 Μεγάλο παιχνίδι θα διευθύνει …