Πληγώθηκαν από τις απουσίες οι Παίδες του Α.Ο Ερμούπολης

Όμορφο μπασκετικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα (03.02.2024) στο ανοιχτό γήπεδο του ΑΚΔΕ. Οι παίδες του ΑΟ Ερμούπολης παρατάχθηκαν απέναντι στην Ομάδα του ΑΟ Άνδρου. Οι ομάδες απέδωσαν καλό μπάσκετ παρά το γεγονός ότι και οι δύο προπονούνται σε ανοιχτά γήπεδα με τις καιρικές συνθήκες τον τελευταίο καιρό να μην τους ευνοούν.
Το απόγευμα αποδείχθηκε δύσκολο για τους αποδεκατισμένους παίδες του ΑΟ Ερμούπολης, οι οποίοι ηττήθηκαν με 55-75 από την ομάδα του ΑΟ Άνδρου. Με την ομάδα να παρατάσσεται χωρίς 4 από τους παίκτες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν λόγω τραυματισμών – ιώσεων, δεν είχαν πολλή τύχη απέναντι στο πολύ καλά δουλεμένο και πλήρες σύνολο που παρέταξε ο Κυριάκος Μουστάκας. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Γ. Καρακατσάνη έμειναν κοντά στο παιχνίδι για σχεδόν τρεις περιόδους, μέχρι η κούραση να τους προδώσει. Στα μέσα της τρίτης περιόδου υπέπεσαν σε μια σειρά από λάθη, τα οποία ο ΑΟ Άνδρου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, «χτυπώντας» στον αιφνιδιασμό και δημιουργώντας ένα μαξιλάρι ασφαλείας, το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 13-17, 13-20, 15-19.

ΑΟ Ερμούπολης (Καρακατσάνης)
Μπάιλας, Ζώρζος, Παναϊρλής 16, Κονιτόπουλος 9, Ρούσσος 8, Βουτσίνος 22 (1)

ΑΟ Άνδρου (Μουστάκας)
Συρόπουλος 26, Χέλμης 7 (1), Λουκίσας 7, Παλακλάου 11, Τσιάρας 3 (1), Μωράκης Δ 1, Μωράκης Δ, Γινίνης, Καγιο γιουρ 14, Καρδούλας, Μεμούση 3, Στρατής

Γραφείο τύπου Α.Ο Ερμούπολης

Check Also

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (14-21/2)

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (14-21/2) Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων Μπάσκετ που θα …