Α.Ο Σύρου: Πλησιάζει η κρίσιμη ώρα-Η τώρα ή ποτέ!

Αύριο πραγματικά θα φανεί το πόσοι αγαπούν την ομάδα…

tramonto-728x90

Η μεγάλη στιγμή της στήριξης του Α.Ο Σύρου έφτασε. Αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου (19.30) στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση που θα βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για τη νέα χρονιά. Στον Α.Ο Σύρου έχουν την κρυφή ελπίδα, πως οι τοπικοί φορείς θα σταθούν στο πλευρό της ιστορικής ομάδας, στον δύσκολο «δρόμο» της Γ Εθνικής. Θα υπάρξει ανταπόκριση ή η ομάδα θα βαδίσει στο χείλος του «γκρεμού»; Το σίγουρο είναι πως αύριο θα βγουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Η στιγμή που πρέπει να αποδείξουν όλοι ότι αγαπούν την ομάδα έφτασε..

severo-cafe-bar

Η ανακοίνωση του Α.Ο Σύρου αναφέρει: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Σύρου , σε εφαρμογή του Άρθρου 14 του Καταστατικού του , και σε συνέχεια της Απόφασης των υπαρχόντων μελών του Δ.Σ. του , που έλαβε την Παρασκευή 16/6/2017 ,

Συγκαλεί όλα τα μέλη του , καθώς επίσης και όλους όσους επιθυμούν (χορηγούς , υποστηρικτές , φιλάθλους, φορείς του νησιού μας Δήμο , Περιφέρεια , Επιμελητήριο , Εμπορικούς Συλλόγους , Τερψιχόρη , Ένωση Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων) σε Ανοιχτή Έκτακτη Γεν. Συνέλευση την Παρασκευή 23/6/2017και ώρα 19:30 , στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων , στο γήπεδο της Ερμούπολης , εκεί όπου πριν από 5 χρόνια έλαβε χώρα η 1η Γεν.Συνέλευση της Ιστορικής Επαναδραστηριοποίησης του 2012 , μετά από 5 ολόκληρα χρόνια καλούνται όλοι στο ίδιο ακριβός μέρος να είναι παρών στο μεγάλο αυτό Ιστορικό και πολύ κρίσιμο  κάλεσμα  για την συνέχεια της ύπαρξης της ομάδας , του Ιστορικού και Ένδοξου Α.Ο.Σύρου!!!

Η ομάδα του Ιστορικού και Ένδοξου Α.Ο.ΣΥΡΟΥ , όπου έκανε Πανελλαδικά γνωστό το νησί μας με τις επιτυχίες της στο άθλημα του ποδοσφαίρου βρίσκεται πλέον  μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης Ιστορίας της  και όλοι μας μπροστά στην μεγάλη ευθύνη  απέναντι στο Συριανό ποδόσφαιρο της συνέχισης ύπαρξης του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ!!!

 Ο ΑΟΣ  μας – Ο ΑΟΣ σας , σας  χρειάζεται και αξίζει την στήριξη και βοήθεια όλων σας!!!

Τα ψέματα τελείωσαν και κανείς πλέον ΔΕΝ είναι άμοιρος των ευθυνών του!!!

Τα θέματα της Έκτακτης Γενικής Εκλογό – Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα ακόλουθα

 

1ον) Διοικητικός Απολογισμός Δ.Σ. 2016-2017.

2ον)Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ. 2016-2017.

3ον )Αγωνιστικός Απολογισμός Ομάδας 2016-2017.

4ον) Αγωνιστικός Προγραμματισμός νέας αγωνιστικής χρονιάς.

5ον) Έγκριση πεπραγμένων Δ.Σ. και Απαλλαγή από κάθε Διοικητική , Οικονομική και Διαχειριστική ευθύνη του υπάρχοντος Δ.Σ.

6ον) Ορισμός 2 Γραμματέων για την τήρηση των Πρακτικών της Γεν.Συνέλευσης.

7ον) Εκλογή 3 μελών για την Εφορευτική επιτροπή για τη Διενέργεια Εκλογών.

8ον) Ορισμός ημερομηνίας για τη διενέργεια Εκλογών για την Ανάδειξη Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής.

 

Για το σχηματισμό του νέου Δ.Σ. , απαιτούνται 15 μέλη 13 Τακτικοί και 2 Αναπληρωματικά.

Για το σχηματισμό της Ελεγκτικής επιτροπής απαιτούνται 5 μέλη 3 Τακτικά και 2 Αναπληρωματικά.

 

Η Γεν.Συνέλευση θα βρίσκεται σε Απαρτία εφόσον παρίσταται το 1/3 των Ταμειακώς τακτοποιημένων Μελών.

Εις περίπτωση Μη Απαρτίας η Γεν.Συνέλευση θα επαναληφθεί σε 3 ημέρες από την 1ηΣυνέλευση , ήτοι τη Δευτέρα 26/6/2017 με το 1/4 των Μελών.

Τέλος σε περίπτωση και πάλι Μη απαρτίας η 3η και τελευταία Γεν.Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 28/6/2017 με το 1/5 των Μελών αυτής.

 

*Ταμειακώς ενήμερα μέλη είναι τα Μέλη που έχουν καταβάλει έστω και την τελευταία ημέρα της διεξαγωγής της Συνέλευσης την Ετήσια Συνδρομή τους που ανέρχεται σε 10€.

Δικαίωμα εγγραφής υπάρχει ακόμη και την ίδια ημέρα της Γεν.Συνέλευσης.

 

Όσοι εκ των μελών επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και έχουν από το νόμο και το καταστατικό τα ανάλογα προσόντα πρέπει να υποβάλλουν  την σχετική αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από Υπεύθυνη δήλωση που θα δηλώνεται ότι ΔΕΝ έχουν τα Κωλύματα και τους Περιορισμούς του Άρθρου 9 του Καταστατικού και του άρθρου 130 του νόμου 2725/1999.

Ήτοι έχουν Λευκό Ποινικό Μητρώο , ΔΕΝ έχουν καταδικασθεί για Ποινικά ,Οικονομικά και Αστικά αδικήματα, ΔΕΝ έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα , ΔΕΝ είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές ή εν γένει αθλητές . ΔΕΝ είναι εν ενεργεία ή μη Διαιτητές , μέλος της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων ή του οικείου Συνδέσμου Διαιτητών , ΔΕΝ έχουν εξαρτημένη οικονομική σχέση με την ομάδα , ΔΕΝ έχουν συνάψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τον Α.Ο.Σ. ή εκτέλεσης έργου , είτε ατομικά , είτε ως μέτοχοι ή εταίροι πάσης φύσεως και Τέλος ΔΕΝ τους έχει στερηθεί η Φίλαθλη Αθλητική Ιδιότητα , σύμφωνα με το Ν.2725/1999 , Άρθρο 130.

Είναι άνω των 18 ετών με δικαίωμα εκλέγειν , καθώς επίσης ΔΕΝ είναι ενεργά μέλη σε άλλο ποδοσφαιρικό σωματείου της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων , καλούνται όπως για να θέσουν Υποψηφιότητα είτε για το Δ.Σ. , είτε για την Ελεγκτική επιτροπή  να επικοινωνούν με τον Αντιπρόεδρο και εκτελών χρέη Γεν.Γραμματέα κ.Ραουζαίο Πέτρο (6906075101) ,

Δυνατότητα Υποβολής Υποψηφιοτήτων υπάρχει και την ίδια ημέρα της Έκτακτης Γεν.Συνέλευσης ήτοι την Παρασκευή  23/6/2017 έως τις 12 μ.μ.

 

Η κρίσιμη ώρα για το μέλλον της Ιστορικής και Αγαπημένης μας ομάδας ήλθε , ας αποδείξουμε όλοι μας εμπράκτως την αγάπη μας για την ομάδα του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ ,συμμετέχοντας , θέτοντας υποψηφιότητα ή ψηφίζοντας στην προσεχή Έκτακτη Γεν.Συνέλευση της Παρασκευής 23/6/2017.

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ(Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Εκτελών χρέη Γραμματέα

ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

likehome17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Check Also

Από εβδομάδα οι εξελίξεις και οι αποφάσεις!

Ε.Π.Ο: Χρηματικά πρόστιμα σε ομάδες της Γ Εθνικής

Ε.Π.Ο: Χρηματικά πρόστιμα σε ομάδες της Γ Εθνικής Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά …