Πλήθος κόσμου στον Αγιασμό του Άγιαξ (Φωτο-Βίντεο)

Πλήθος κόσμου στον Αγιασμό του Άγιαξ (Φωτο-Βίντεο)

Έξω από τα γραφεία του Αίαντα Σύρου στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε σήμερα ο Αγιασμός της ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Παρουσία του Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου Β, του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη, των  Βουλευτών Κυκλάδων Κατερίνας Μονογιού και Φίλιππου Φόρτωμα και του προέδρου της ΕΠΣΚ Ρένου Φρέρη, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός, με την ευχή όλων να η φετινή σεζόν να είναι ιδανική για το σύλλογο.

Από πλευράς Άγιαξ, σύσσωμη παρουσία είχαμε από το Δ.Σ της ομάδας, με τους Γιώργο Φώσκολο, Μόδεστο Ευστρατίου, Πόπη Γεωργαλά, Δημήτρη Γρυπάρη και Γιάννη Σκλαβούνο να δίνουν το παρών. Παράλληλα μαζί με τα παιδιά της ακαδημίας, βρέθηκαν πολλοί γονείς στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος τόνισε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Δωρόθεο που τέλεσε τον αγιασμό του Αίαντα Σύρου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, τους αξιότιμους βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη για την παρουσία τους. Είναι πολύ σημαντικό για μένα σε αυτό το νέο διοικητικό μου ξεκίνημα να έχω δίπλα μου σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και αφουγκράζονται τα προβλήματά του. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές καλή σεζόν με υγεία χωρίς τραυματισμούς και ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό τομέα!

Check Also

Κ16: Εύκολη νίκη για τον Αίαντα Σύρου

Κ16: Εύκολη νίκη για τον Αίαντα Σύρου Σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος …