ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ «ΕΞΟΔΟΥ»…

«Εμπόδια» παρουσιάστηκαν σε πολλές ανανεώσεις συμβολαίων στον Α.Ο Σύρου και ο Γιώργος Φώσκολος

είναι έτοιμος να εφαρμόσει το δεύτερο πλάνο σχεδιασμού ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μπορεί η διοίκηση του συλλόγου και ο Μάκης Βαρθαλίτης να έχουν δηλώσει εδώ και καιρό πως στόχος της ομάδας είναι να μείνει η ίδια, τα εμπόδια της τελευταίας στιγμής όμως κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Η οικονομική διαφορά που φαίνετε να έχει προκύψει με αρκετούς Συριανούς ποδοσφαιριστές, έχουν στρέψει την προσοχή της διοίκησης και σε άλλες περιπτώσεις.

Παίκτες που αρχές Ιουνίου είχαν αυτοπροταθεί στην ομάδα και οι υποθέσεις έπεσαν στο περιθώριο φαίνεται να επανέρχονται στην επιφάνεια, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας δεν δείχνουν  διατεθειμένοι να περιμένουν και πολύ.

Στα πλαίσια της σφιχτής οικονομικής πολιτικής που ακολουθούν πλέον οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας (και όχι μόνο), στον Α.Ο.Σ θεωρούν υπερβολικές τις απαιτήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών, με τη διοίκηση να είναι αποφασισμένη ακόμη και να ολοκληρώσει εδώ τη συνεργασία με τους παίκτες .

Σε διαδικασία ονομάτων δεν θα μπούμε, αλλά σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η ομάδα έχει είδη έτοιμους τους αντικαταστάτες σε περίπτωση που οι συζητήσεις δεν έχουν αίσιο τέλος. Είδη τέσσερις  αθλητές περιμένουν στο ακουστικό τους (2 από αυτούς έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα του Α.Ο.Σ στο παρελθόν) και μέχρι τα μέσα τις επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουμε νεότερα…

Check Also

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς»

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς». Επίσημα στην Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκος, με την τεράστια …