Γιώργος Πρίντεζης: Έγινε δωρητής μυελού των οστών

Γιώργος Πρίντεζης: Έγινε δωρητής μυελού των οστών

Ο Γιώργος Πρίντεζης, γνωστός καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και κατά την παραμονή του στη μαιευτήριο, έδειξε παράλληλα και πόσο κοινωνικά ευαισθητοποιημένος είναι.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής λίγο μετά την γέννηση της κόρης του στην Κλινική ΡΕΑ και αφού ο θεράπων ιατρός Δημήτρης Πανούσης δήλωσε ότι η μαμά και το μωρό τους, χαίρουν άκρας υγείας, αποφάσισε να γίνει Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών. Η διαδικασία ακολουθήθηκε στο κέντρο λήψης της Κλινικής ΡΕΑ, για λογαριασμό του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ – ΕΛΠΙΔΑΣ και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Ο Γιώργος Πρίντεζης παροτρύνει όσους μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες αρκεί να είναι μεταξύ 18 – 45 ετών και φυσικά πρόθυμοι να βοηθήσουν οποιονδήποτε στον πλανήτη σας έχει ανάγκη. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, χωρίς ραντεβού, στο Συνεργαζόμενο Κέντρο Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Κλινικής ΡΕΑ, τηλ.: 210 9495270 -1

 

Πηγή :
vipnews.gr

Check Also

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Άρης Σύρου

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Άρης Σύρου Στην κορυφή του Κυκλαδίτικου μπάσκετ ανέβηκε ο Άρης Σύρου, καθώς …