«ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΛΑΝΟ»

Η ακαδημία του Άγιαξ Σύρου κατέκτησε την πρώτη θέση και στις δυο βαθμολογούμενες κατηγορίες του Πανκυκλαδικού (2002-03 και 2004-05). Οι προπονητές των δυο κατηγοριών

Μιχάλης Βασάλος και Νίκος Βουτσίνος σε δηλώσεις τους στο Syros-Sports.gr τόνισαν…

Μιχάλης Βασάλος: «Φαίνεται πραγματικά ότι συστηματικά έχουμε ποιοτικές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες, σε όλες τις ηλικίες. Δώσαμε τον τελευταίο καιρό μεγάλη βάση στις δυο βαθμολογούμενες κατηγορίες. Οι επιτυχίες που ξεκίνησαν πέρσι στη Μήλο, συνεχίστηκαν και φέτος στη Σύρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Η ακαδημία μας λειτουργεί μέσα από το πλάνο που μας παρουσιάζει ο Γιώργος Ρούσσος, που είναι άνθρωπος που και εμείς κάθε μέρα μαθαίνουμε από αυτόν. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος από τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία μας και αυτό νομίζω ότι φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο γήπεδο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την όμορφη τελετή λήξης και τα όποια λάθη μπορεί να έγιναν νομίζω ότι με την καλή θέληση όλων μπορούν να διορθωθούν».

Νίκος Βουτσίνος: «Από την ημέρα που ξεκίνησε η φετινή χρονιά, έχουμε κάνει περισσότερες από 120 προπονήσεις. Σε κάθε γκρουπ δουλεύουμε συστηματικά με το πλάνο που μας έχει δώσει ο Γιώργος Ρούσσος. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών που τρέχουν όλο το χρόνο για να φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο. Τα παιδιά της ακαδημίας μας ακούν προσεκτικά στις προπονήσεις, δουλεύουν σκληρά και νομίζω ότι αυτά είναι ο καθρέφτης του κάθε προπονητή. Χωρίς το ταλέντο και τη δουλεία που κάνουν τα παιδιά δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας δουλεύουν πάνω στο ίδιο πλάνο. Σε όλες τις ηλικίες δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και το μόνο που αλλάζει είναι η ένταση των προπονήσεων ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών. Οπότε όταν ένας προπονητής παραλαμβάνει παιδιά από τον άλλον προπονητή, κατευθείαν τα μικρά ξέρουν τον τρόπο της δουλειάς. Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς που έδωσαν το παρών στις εξέδρες αλλά κυρίως στους εθελοντές γονείς όλων των ακαδημιών που έκαναν τα πάντα για τη διοργάνωση».

Check Also

Άλκης Καμπανός: Ένας χρόνος… και συνάντηση της ακαδημίας της Ελλάς

Συγκέντρωση των παιδιών της ακαδημίας της Ελλάς Σύρου και ομιλία με την παιδοψυχολόγο με αφορμή …