Στο προπονητικό επιτελείο του Φοίνικα ξανά η Άννα Μουστάκα

Στο προπονητικό επιτελείο του Φοίνικα ξανά η Άννα Μουστάκα

Η ανακοίνωση του Φοίνικα αναφέρει:

Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του προπονητικού επιτελείου με μία ακόμη προσθήκη.

Μένοντας σταθεροί στο πλάνο μας, να εντάξουμε στην ομάδα μας Συριανούς καταξιωμένους στο είδος τους, αξιολογώντας την προσφορά ετών στον όμιλό μας και με δεδομένη την αγάπη για τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου ανακοινώνουμε για τη θέση της στατιστικολόγου την κα Αννα Μουστάκα .

Η Άννα Μουστάκα, υπήρξε αθλήτρια της ομάδας μας, προπονήτρια στις ακαδημίες μας και τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους προπονητές που ανέλαβαν την ομάδα μας, από τη θέση της στατιστικολόγου και αναλύτριας.
Έχει αναπτύξει δίκτυο συνεργασίας με όλους τους συναδέλφους της στη Volley League και έχει εργαστεί και καλύψει ως στατιστικολόγος τα δύο τελευταία χρόνια όλο το τουρνουά του Παγκόσμιου Beach Volley που διεξήχθη στην Ϊο

Την ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και ευελπιστούμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα και να προσφέρουμε στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας ένα ανταγωνιστικό και αξιοπρεπές θέαμα!

Το σύνθημά μας “ένα νησί μία ομάδα” πιο επίκαιρο από ποτέ.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου

Check Also

Βόλεϊ Λιγκ Ανδρών: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (2/12)

Βόλεϊ Λιγκ Ανδρών: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (2/12) Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3 …