Πρόταση Μανουδάκη για «πλάτη» Συριανών και αισιόδοξο κλίμα

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και μέσα από τις αγχωτικές ημέρες που προηγήθηκαν, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκλογική διαδικασία του Α.Ο Σύρου. Μπορεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, να συγκροτηθεί σε «σώμα» τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ωστόσο τα πρώτα μηνύματα δείχνουν να είναι ενθαρρυντικά, όσον αφορά την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η νέα διοίκηση του Α.Ο Σύρου θα συνεδριάσει τις επόμενες ώρες προκειμένου να πάρει την οριστική της απόφαση για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα χρονιά.

Τοπικό Κυκλάδων ή θα το προσπαθήσουν για συμμετοχή στην Γ Εθνική; Καμία απόφαση ως τώρα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου

 «Πλάτη» από Κυριάκο Μανουδάκη για Γ Εθνική

Ο αρχηγός της ομάδας Κυριάκος Μανουδάκης, έχει συνειδητοποιήσει πως οι κόποι των Συριανών αθλητών δεν πρέπει να πάνε χαμένοι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο «βραχύσωμος» ποδοσφαιριστής επενέβη, ζητώντας από τον Γιώργο Φώσκολο, ο Α.Ο Σύρου να δηλώσει συμμετοχή στην Γ Εθνική, έστω και αν οικονομικά «θυσιαστούν» οι ίδιοι. Ο Αρχηγός του Α.Ο Σύρου, σε ολιγόλεπτη κουβέντα που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Α.Ο Σύρου, του είπε πως θα βάλει «πλάτη» ο ίδιος και οι Συριανοί συμπαίκτες του, με μικρές αμοιβές, προκειμένου ο σύλλογος να «αναπνεύσει» οικονομικά και το όνειρο της παρουσίας στην Γ Εθνική να γίνει πραγματικότητα.

Αν η συγκεκριμένη πρόταση του αρχηγού του Α.Ο Σύρου, δεν ήταν λόγια της στιγμής και γίνει πράξη, τότε τα πάντα έρχονται «τούμπα»,  καθώς ο σύλλογος θα εξοικονομήσει αρκετά χρήματα ώστε να μπορέσει να παίξει στο «μεγάλο» και σίγουρα πολυέξοδο πρωτάθλημα.

Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου θα είναι σίγουρα καθοριστικές, με τα μηνύματα πλέον να μην είναι και τόσο δυσάρεστα.

Check Also

Final 4 – K16: Κανονιέρηδες Σύρου – Πανθηραϊκός 6-2 [Highlights]

Final 4 – K16: Κανονιέρηδες Σύρου – Πανθηραϊκός 6-2 [Highlights] Δείτε τα γκολ και τις …