Πρώτος και αήττητος ο Α.Ο Ερμούπολης

Πρώτος και αήττητος ο Α.Ο Ερμούπολης…

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ-Τ.ΑΚ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ: 61-56 (ΠΑΙΔΩΝ)
Νικητής βγήκε μέσα από ένα συγκλονιστικό και εξαιρετικό παιχνίδι ο Α.Ο. Ερμούπολης , καθώς νίκησε την πολύ δυνατή ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα με σκορ 61-56 στο κλειστό γήπεδο ΑΚΔΕ.
Το ματς από την αρχή προμηνυόταν ντέρμπι καθώς και οι δύο ομάδες ήταν πανέτοιμες να τα δώσουν όλα πάνω στο παρκέ για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος. Πολύ δυνατές άμυνες και από τις δύο ομάδες και άπειρες εναλλαγές στο προβάδισμα του σκορ. Μέχρι και την αρχή της τελευταίας περιόδου κανείς δεν ήξερε ποια ομάδα θα βγει νικήτρια καθώς το σκορ ήταν στο 45-45. Η φιλοξενούμενη ομάδα μπόρεσε να πάρει μικρό προβάδισμα , αλλά οι Συριανοί παίκτες βρήκαν την ψυχική δύναμη να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν την πολύτιμη νίκη μέσα από την πιεστική άμυνα τους και τις σωστές επιλογές στην επίθεση.
Με αυτή την νίκη ο Α.Ο. Ερμούπολης τελειώνει τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο στην κορυφή του ομίλου!
Πρέπει να γίνει ειδική μνεία για την μεγάλη προσέλευση των φιλάθλων οι οποίοι γέμισαν τις εξέδρες και συνέβαλαν στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για ¨καλό σκοπό¨.
Η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης τους ευχαριστεί θερμά!!! 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν!
Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ – Τ.ΑΚ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ: (ΠΑΙΔΩΝ) 61-56
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ Α(14-15), Β(14-15), Γ(17-15), Δ(16-11).
Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Ανδρέας)
ΜΑΝΑΝΑΣ Χ.3, ΣΙΓΑΛΑΣ Κ.9(1), ΛΟΥΒΑΡΗΣ Γ., ΣΑΜΨΩΝΙΔΗΣ Ν.10(1), ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ Σ.11(1), ΒΕΛΟΥΔΟΣ Μ.2, ΖΟΥΜΠΕΡΗΣ Β.,ΤΟΜΑΗΣ Φ.18(3), ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ Φ., ΡΟΥΣΣΟΣ Π.6, ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΤΗΣ Σ.2.
Τ.Α.Κ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Βιδάλης Αντώνης)
ΧΑΤΖΙΡΗΣ Σ.8, ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ Μ.13(2), ΠΑΓΑΝΕΛΗΣ Ν.8, ΚΟΡΝΑΡΟΣ Π., ΣΠΕΝΤΖΑΡΗΣ Ι.2, ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Ι., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ν.10(1), ΤΣΟΥΛΑΙ Ν., ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ Ν.5(1), ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.7, ΜΠΟΝ Ν.3, ΤΖΕΣ Ι.,
Γραφείο τύπου Α.Ο Ερμούπολης

Check Also

«Έφυγα από το ποδόσφαιρο γιατί δεν το ευχαριστιόμουν πια…(AUDIO)

«Έφυγα από το ποδόσφαιρο γιατί δεν το ευχαριστιόμουν πια…(AUDIO) O Aντιπρόεδρος της ομάδας Μπάσκετ του …