Πρωταθλητές στο Copa οι ΑΦΟΥΝΤΟΥΡΟΙ και το ευχαριστώ των διοργανωτών

Πρωταθλητές στο Copa οι ΑΦΟΥΝΤΟΥΡΟΙ και το ευχαριστώ των διοργανωτών….

ΤΕΛΙΚΟΣ COPA CHAMPIONS LEAGUE

ΑΦΟΥΝΤΟΥΡΟΙ – ΟΛΥΜΠΟΣ 9-6

Έναν συναρπαστικό τελικό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι της στρογγυλής θεάς στο γήπεδο της πόλης COPA FOOTBALL CLUB, μεταξύ 2 ισοδύναμων ομάδων των ΑΦΟΥΝΤΟΥΡΩΝ εναντίον ΟΛΥΜΠΟΥ.

Στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, των PlayOffs καθώς και των ημιτελικών του Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν απίστευτα παιχνίδια και για πρώτη φορά το εισιτήριο του τελικού πήραν δυο ομάδες που δεν τερμάτισαν στην πρώτη 2άδα.

Πρωτοπόροι της κανονικής περιόδου ήταν η ΧΑΚΙ ΘΥΕΛΛΑ.Μια καλοστημένη γεμάτη ταλέντο ομάδα που αποκλείστηκε τελικά από τους ΑΦΟΥΝΤΟΥΡΟΥΣ στα ημιτελικά.

Οι ΑΦΟΥΝΤΟΥΡΟΙ τερμάτισαν 4οι στην κανονική περίοδο και απέκλεισαν στα PlayOffs τους TIGRES και στα ημιτελικά την ΧΑΚΙ ΘΥΕΛΛΑ.

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ τερμάτισε 3ος στην κανονική περίοδο και απέκλεισε στα Play Offs τους   ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ και στα ημιτελικά τον ΕΘΝΙΚΟ.

Ο τελικός φάνηκε με την λήξη του 1ου ημιχρόνου να παίρνει τα χρώματα του ΟΛΥΜΠΟΥ αφού προηγήθηκε με 4-1.

Στο 2ο ημίχρονο όμως οι ΑΦΟΥΝΤΟΥΡΟΙ πήραν την κατάσταση στα πόδια τους αφού κατάφεραν να φτάσουν το παιχνίδι στην παράταση με τελικό σκορ κανονικής διάρκειας 5-5.

Στην παράταση οι ΑΦΟΥΝΤΟΥΡΟΙ οχύρωσαν την άμυνά τους και με αποτελεσματικές αντεπιθέσεις πήραν την νίκη και το βαρύτιμο τρόπαιο του COPACHAMPIONSLEAGUEμε τελικό σκορ 9-6.

Από την ομάδα των ΑΦΟΥΝΤΟΥΡΩΝ αναδείχθηκε και ο πρώτος scorer του τουρνουά ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΜΕ 98 ΓΚΟΛ που αποτελεί ρεκόρ των διοργανώσεων του COPA!!!!

ΑΦΟΥΝΤΟΥΡΟΙ :ΒΛΑΝΤΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΧΟΥΛΗΣ ΙΩΣΗΦ, ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ ΑΚΗΣ, ΤΣΙΟΠΕΛΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΜΩΤΟΣ, ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ, ΖΑΓΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΣΟΠΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΣΑΠΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΖΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ & ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΟΣ:ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΜΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΦΙΛΙΠΟΠΟΛΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΕΛΟΥΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΦΩΤΕΙΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΒΕΛΕΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΠΑΛΟΠΙΤΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.

Οι υπεύθυνοι του COPAFOOTBALLCLUB ευχαριστούν όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους και ανανεώνουν το ραντεβού για τις αρχές Ιουλίου με την έναρξη του COPASUMMER.

 

 

 

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Αναβολή στην έναρξη όλων των επίσημων διοργανώσεων

ΕΠΣ Κυκλάδων: Αναβολή στην έναρξη όλων των επίσημων διοργανώσεων Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. …