Α.Ο Ερμούπολης: Πίτα και μπάσκετ μαζί!!(Φωτο)

Η πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Α.Ο Ερμούπολης (Φωτο)…

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, ο Α. Ο. Ερμούπολης γιόρτασε 
την έλευση του νέου έτους, κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, 
σε μια καινοτόμα μπασκετική εκδήλωση.
Παρουσία των εκπροσώπων των δύο εκκλησιών, του Δημάρχου, του Αντιπερειφερειάρχη, των αθλητών και πλήθους εραστών του αθλήματος, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Μάρκος Φρέρης απεύθυνε τις ευχές του, τόσο στους παρευρισκόμενους όσο περισσότερο στους αθλητές του Ομίλου, για μια χρονιά γεμάτη Υγεία, Πρόοδο και Δημιουργία.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11:00 στον στολισμένο με τα χρώματα του Ομίλου πεζόδρομο, με σημαίες και μπαλόνια.  Οι δύο μπασκέτες που είχαν στηθεί στις δύο άκρες της οδού Πρωτοπαπαδάκη, γέμισαν από τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών, που με τις οδηγίες των προπονητών τους συμμετείχαν σε παιχνίδια δεξιότητας, αναδεικνύοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται στον όμιλο.
Με την προτροπή του Γιώργου Ρούσσου, που είχε αναλάβει το επικοινωνιακό μέρος της εκδήλωσης, πολλοί από τους παριστάμενους γονείς και φίλους, δοκίμασαν τις μπασκετικές τους ικανότητες, συμμετέχοντας ενεργά στην εκδήλωση.
Άλλωστε ο σκοπός αυτής της καινοτόμας γιορτής, ήταν το άθλημα του μπάσκετ να βγει έξω από τα τείχη των γηπέδων, να το γνωρίσουν και να το χαρούν, μικροί και μεγάλοι.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, τα Οπτικά Σταύρος Κοής, το SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τον Γιώργο Ζορμπάνο, το κατάστημα καλλυντικών HONDOS CENTER
τα ΕΛ-ΤΑ και το κατάστημα αθλητικών ειδών ADMIRAL.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Γιώργο Ρούσσο, που με το ταλέντο του απογείωσε την εκδήλωση.
Ο Α.Ο. Ερμούπολης συνεχίζει να στοχεύει στην σωστή παιδεία των αθλητών, τόσο στη βελτίωση των  αθλητικών ικανοτήτων τους, όσο και στην διάπλαση καλών χαρακτήρων στηρίζοντας και προωθώντας την Αγάπη, την Κατανόηση και την Ευγενή Άμιλλα.
ΚΑΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Check Also

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Άρη Σύρου

Συλλυπητήρια από τον Άρη Σύρου για τον Μιχάλη Δαμίγο… Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια …