ΕΧΕΙ ΤΟ «ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ»…

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό πρωταθλήματος προκρίθηκε ο Μάκης Βαρθαλίτης, που από σήμερα έγινε ο πρώτος Rookie προπονητής που οδηγεί την ομάδα του στον τελικό. Πέρσι, σαν συνεργάτης του Γιώργου Ρούσσου στον Άγιαξ, είχε οδηγήσει την ομάδα του στο «θαύμα» της κατάκτησης του πρωταθλήματος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Φέτος και με την πρώτη του χρονιά σαν πρώτος προπονητής, κάνει ακριβός το ίδιο, οδηγώντας τον Α.Ο.Σ στον τελικό του πρωταθλήματος. Σήμερα μετά από εξαιρετικό κοουτσάρισμα (άλλαξε θέσεις σε 6 ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του αγώνα), έδειξε να παίρνει την «ταυτότητα» του συναδέλφου του οδηγώντας την ομάδα στον θρίαμβο…

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που έγινε στη Νάξο, ο τεχνικός της Συριανής ομάδας σε δηλώσεις του στο Syros-Sports.gr είπε:
«Καταρχάς θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να γυρίζεις ένα παιχνίδι, όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ δυο φορές. Το ίδιο έκαναν και με τη Μύκονο. Πραγματικά αυτά τα παιδιά έδειξαν πως έχουν χαρακτήρα νικητή».
Για το πώς νοιώθει που αν και πρωτοεμφανιζόμενος στους πάγκους (σαν πρώτος προπονητής) έφτασε την ομάδα μέχρι εδώ, τόνισε:
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Φώσκολο και την διοίκηση της ομάδας που μου έδωσε αρχή της χρονιάς την ευκαιρία να κάθομαι πάνω σε αυτή την «ηλεκτρική» καρέκλα, του προπονητή του Α.Ο.Σ. Από σήμερα τέλος οι χαρές και τα πανηγύρια. Πρέπει τις λίγες ημέρες που απομένουν να δουλέψουμε σκληρά ενόψει του τελικού».

Check Also

Φιλικός αγώνας της Ελλάς με τον Πάγο

Φιλικός αγώνας της Ελλάς με τον Πάγο Φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Ελλάς Σύρου και τον …