Ραγδαία άνοδος στις υποδομές-Δυο τμήματα ο Α.Ο Πάρου στο Κ12

Ραγδαία άνοδος στις υποδομές-Δυο τμήματα ο Α.Ο Πάρου στο Κ12

Μια από τις βασικές προτεραιότητες που είχε θέσει η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων όταν και ανέλαβε, ήταν να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μικρές ηλικίες, που θα αποτελέσουν το «αύριο» του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Μετά τις εξαιρετικές παρουσίες των μικτών μας στα πρωταθλήματα προεπιλογών Εθνικών ομάδων, έρχεται και η «ραγδαία» αύξηση των τμημάτων στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Κυκλάδων.

51 τμήματα έχουν δηλώσει φέτος συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών (Κ10, Κ12, Κ14, Κ16, Κ18), που από φέτος ήρθε να προστεθεί και η κατηγορία Κ10.

Δύο τμήματα το Κ12 του Α.Ο Πάρου

Η μεγάλη παρουσία παιδιών του Α.Ο Πάρου στις ηλικίες κάτω τον 12, οδηγεί τον Α.Ο Πάρου, στο να κατεβάσει δυο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα (Α.Ο Πάρου Α-Α.Ο Πάρου Β). Το Παριανό σωματείο έστειλε αίτημα στην ΕΠΣ Κυκλάδων, που έγινε δεκτό και έτσι ο Α.Ο Πάρου θα έχει δυο ομάδες σε αυτή την κατηγορία.

Σε νησιά το Κ10

Η ΕΠΣ Κυκλάδων έχει πάρει την απόφαση, το πρωτάθλημα Κ10 να διεξαχθεί σε αρκετά νησιά των Κυκλάδων (σε μορφή τουρνουά-διήμερο). Μια φορά το μήνα, θα υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα σε ένα νησί, σε ένα πρωτάθλημα όπου δεν θα υπάρχουν αποτελέσματα και βαθμολογίες.

 

Check Also

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη πρόκριση στον τελικό για τους Κανονιέρηδες (Βίντεο)

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη πρόκριση στον τελικό για τους Κανονιέρηδες Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, οι Κανονιέρηδες …