«ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ»

Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας μιλώντας στο Syros-Sports.gr επιβεβαιώνει  το ρεπορτάζ μας που έκανε λόγο για κρούση του Πανθηραϊκού, ενώ παράλληλα αναφέρετε και στους λόγους

που τον οδήγησαν να παραμείνει στη Σύρο και τη νέα χρονιά…

ΤΟΥ: ΜΑΚΗ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

Έμαθα μόλις χθες για την «αστρονομική πρόταση του Πανθηραϊκού…

«Ναι είναι αλήθεια. Δέχτηκα μια πραγματικά πολύ δελεαστική πρόταση από την ομάδα του Πανθηραϊκού που μπορώ να πω πως με τιμάει ιδιαίτερα σαν αθλητή».

Πως έγινε όλο το «story»;

«Εντάξει. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα  από παράγοντα του Πανθηραϊκού, χωρίς βεβαίως να θέλω να πω το όνομα του και μου έκανε αυτή την πρόταση. Αρχικά δεν του απάντησα στην πρόταση. Το αφήσαμε έτσι. Στο «φλου». Η αλήθεια είναι το σκέφτηκα 1-2 ημέρες, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως με τον προπονητή μου Μάκη Βαρθαλίτη που του έχω τεράστια εκτίμηση. Χθες σε νέα επικοινωνία που είχα πάλι με τον ίδιο άνθρωπο από την ομάδα της Σαντορίνης του είπα πως θα μείνω στον Α.Ο.Σ».

Πως και με αυτό το «νούμερο» που σου πρότειναν είπες όχι; Ίσως οποιοσδήποτε άλλος αθλητής στη θέση σου σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να το σκεφτόταν αλλιώς.

«Εντάξει.. Έχω δώσει το λόγο μου στην ομάδα εδώ και καιρό. Δεν μπορούσα ειλικρινά να το κάνω αυτό τέτοια εποχή. Θα τους κρεμούσα και δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μου έχουν φερθεί τέλεια οι Φώσκολος και Βαρθαλίτης και τους έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση. Γουστάρω πολύ αυτό το «ζευγάρι και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να συνεχίσουμε μαζί».

Check Also

Ελλάς Σύρου-Ιάλυσος Ρόδου: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο)

Ελλάς Σύρου-Ιάλυσος Ρόδου: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο) Δείτε τα γκολ και τις …