Στη Ρόδο οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Όμιλου Σύρου (ΦΩΤΟ)

Στη Ρόδο οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Όμιλου Σύρου (ΦΩΤΟ)

Τελικά οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Σύρου δεν καταλαβαίνουν ούτε από διακοπές, ούτε από αργίες.  Όταν βρουν λίγες μέρες ελέυθερες από τα σχολεία και τα μαθήματά τους όλο και σε κάποιο νησί θα ταξιδέψουν για να συμμετάσχουν σε Διασσυλογικούς αγώνες δείχνοντας την αγάπη τους για την ιστιοπλοΐα και την Θάλασσα.

Αυτή τη φορά τους «ψάχναμε» στη Χίο και τους «ανακαλύψαμε» στη Ρόδο και στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας τριγώνου «Μανώλης Ρουσσάκης» που διοργανώνει στο Σμαραγδένιο νησί ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου για σκάφη τύπου Optimist και Laser

Από τις πρωτες ιστιοδρομίες που έχουν διεξαχθεί σε χειμωνιάτικες συνθήκες και αρκετό αέρα οι ιστιοπλόοι το ΝΟΣ φαίνεται να τα πηγαίνουν εξαιρετικά.

Μιλήσαμε για λίγο με τον προπονητή τους Γιάννη Γρυπάρη όμως ήταν σε εξέλιξη κάποια ιστιοδρομία και δεν μπορούσε να μας δώσει πληροφορίες, συμφωνήσαμε να τα πούμε αργότερα για να σας ενημερώσουμε πληρέστερα και με τα τελικά αποτελέσματα.

Πάντως μετά τις τρεις ιστιοδρομίες στα Optimist η κατάταξη ήταν:

  1. Ρούσσος Γεώργιος του     ΝΟ Σύρου
  2. Γρυπάρης Σταμάτης του ΝΟ Σύρου
  3. Μαραγκός Πέτρος του    ΝΟ Σύρου

και στα Laser

  1. Κίκας Κω/νος του                 ΝΟ Ρόδου
  2. Ρούσσου Μαρία του             ΝΟ Σύρου
  3. Σακελλαρίου Δήμητρα  του ΝΟ Σύρου

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Sportcyclades24.gr ΕΔΩ

Check Also

ΓΓΑ: «Λουκέτο οριστικά στα ανοιχτά κολυμβητήρια για ατομική άθληση»

ΓΓΑ: «Λουκέτο οριστικά στα ανοιχτά κολυμβητήρια για ατομική άθληση» Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έκανε γνωστό σήμερα (7/11) …