«ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ…»

«Έξω φρενών» είναι ο πρόεδρος του Πάγου κ. Χρήστος Ρούσσος σχετικά με την αλλαγή της ώρας του αγώνα με τον Άγιαξ. Ο Συριανός παράγοντας τα έχει με τους ανθρώπους της ένωσης, ξεσπά κατά Χωριανόπουλου-Καφτηράνη, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως δεν έχουν καμία ανάμειξη στην συγκεκριμένη απόφαση οι Σιγάλας και Βάβουλας.
Αρχικά να πούμε πως το παιχνίδι μετατέθηκε κατά μισή ώρα νωρίτερα (από 15.30, 15.00) κάτι το οποίο δημιουργεί πρόβλημα στον Πάγο που έχει πολλούς παίκτες εργαζόμενους με τις δουλειές τους.
Αμέσως μετά την απόφαση της ΕΠΣ για αλλαγή της ώρας, ο πρόεδρος του Πάγου σε δηλώσεις του στο Syros-Sport.gr είπε:
«Αυτό που έγινε είναι σκάνδαλο. Το πρόβλημα μου δεν είναι αν θα λείψουν κάποια παιδιά λόγο τις εργασίας τους. Το πρόβλημα το δικό μου είναι ότι όταν ζητάμε εμείς μια χάρη, αυτή δεν γίνεται. Πέρσι για παράδειγμα είχαμε ζητήσει να αλλάξουμε ώρα ενός αγώνα λόγο το ότι ο προπονητής μας κ. Ξενικάκης βάφτιζε το παιδί του και μας το αρνήθηκαν. Τώρα ξαφνικά μας είπαν πως το παιχνίδι θα αλλάξει ώρα και ενώ έχουμε ενημερώσει πως δεν δεχόμαστε για κάποιους λόγους.
Δεν τα έχω με τον Άγιαξ και μιλάω ειλικρινά. Τα έχω με τους κ. Χωριανόπουλο και Καφτηράνη.
Πως το λέτε αυτό; Άλλοι δεν ορίζουν τα παιχνίδια; Ο κ. Βάβουλας δεν είναι στους ορισμούς;
«Όχι, δυστυχώς δεν τα ορίζουν άλλοι. Εγώ επικοινώνησα και με τον κ. Σιγάλα και τον κ. Βάβουλα και μου είπαν πως δεν το κανόνισαν αυτοί και πως δεν μπορεί να γίνει κάτι.
Δηλαδή κάποιος άλλος βάζει το χέρι του γι αυτές τις αλλαγές;
«Ακριβώς αυτό. Κάποιοι άλλοι είναι από πίσω. Εγώ αυτό που θέλω να πω στον κόσμο της Σύρου είναι ότι εμείς στον αγωνιστικό χώρο θα βγούμε στις 15.30 και όχι στις 15.00. Αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ προσωπικά γι αυτό. Εμείς στις 15.00 δεν θα βγούμε. 15.30 θα είμαστε στην σέντρα».

Check Also

Το ευχαριστώ του Ζιάβρα στους χορηγούς… με απάντηση στον Γιάννη Σκλαβούνο

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας ευχαριστεί …