«ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ»

Το περπάτημα δεν είναι μόνο ο πιο οικονομικός τρόπος για να δει κανείς μια πόλη, αλλά είναι

και ο καλύτερος τρόπος για έναν τουρίστα ή κάτοικο για να «πάρει τον αέρα» της.

Σε κάποιες πόλεις απουσιάζουν εντελώς τα αυτοκίνητα από τα στενά, λιθόστρωτα δρομάκια στο κέντρο και τις πλατείες τους. Κάπως έτσι προσπαθούν να μεταφέρουν αυτή την ιδέα στο κόσμο και η δημοτική αρχή με διάφορους τρόπους προκειμένου να μάθουμε να περπατάμε στην πόλη μας.

Με αφορμή τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης μαζί με τους Δρομείς Σύρου παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου το νέο αγώνα-περίπατο που θα πραγματοποιηθεί στην Ερμούπολη.

Το όνομα του ”Syros Night walk + run” – Περπατώ και τρέχω το βράδυ στην Σύρο. Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος αναφέρθηκε για αυτή την διοργάνωση και το μήνυμα που πρέπει να περάσει στον κόσμο. Εκτός από ότι βοηθάει στην υγεία μας, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ενισχύει και τα μέτρα της πεζοδρόμησης αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Περπατώντας στους δρόμους της Σύρου όλοι όσοι θέλουν να περπατήσουν,συριανοί και επισκέπτες, μπορούν να πάρουν μια αυθεντική γεύση από την πλούσια ιστορία του νησιού μας. Αναγεννησιακά κτίρια, μικρά σοκάκια, όμορφες πλατείες θάλασσα, σκαλοπάτια, χαρίζουν αξέχαστες αναμνήσεις σε όσους περιηγηθούν στους δρόμους της πόλης.

Πηγή: cyclades24.gr

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/3)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/3) Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων… Αναλυτικά όλες …