ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Α ΟΜΙΛΟΥ

ΤΟΥ: ΜΑΚΗ ΠΡΙΝΤΕΖΗ
Δείτε τα σενάρια κατάταξης στον Α όμιλο, με τον Πάγο πλέον να έχει «μαθηματικές» ελπίδες κυνηγώντας το δεύτερο Α.Ο.Σ και όχι την τρίτη Άνω Μερά για τις θέσεις των μπαράζ.

Μπορεί ο Πάγος να ηττήθηκε στην Τήνο από τον ΠΑΣ, παρόλα αυτά ανοιχτές παραμένουν οι θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ του πρωταθλήματος. Η Μύκονος θα είναι σίγουρα η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, έχοντας εξασφαλισμένη από τώρα τη θέση για τα μπαράζ. Από εκεί και στο εξής, μεγάλη μάχη αναμένεται ανάμεσα σε Α.Ο.Σ, Άνω Μερά για τη δεύτερη θέση και τον Πάγο να προσπαθεί να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για την Τρίτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ πριν από τα μπαράζ.

Ο Πάγος πλέον θέλει το απόλυτο μέχρι το «φινάλε» που σίγουρα δεν είναι εύκολο καθώς δυο από τα τρία παιχνίδια είναι με Α.Ο.Σύρου και Α.Ο Μυκόνου. Είναι δύσκολο άλλα μόνο με νίκες έχει ελπίδες. Τυχόν στραβοπάτημα τον αφήνει εκτός.

Καταρχήν ο Πάγος τις όποιες ελπίδες έχει για είσοδο στα μπαράζ θα τις διεκδικήσει κόντρα στον Α.Ο.Σ και όχι με τη Μυκονιάτικη ομάδα. Η Άνω Μερά έχει 3 βαθμούς περισσότερους από τον Πάγο, την ισοβαθμία με το μέρος της (οπότε +4) και παιχνίδι λιγότερο. Ακόμη και το τρία στα τρία να κάνει ο Πάγος είναι δύσκολο να την προσπεράσει καθώς ακόμη και να χάσει η Άνω Μερά από τους Α.Ο Μυκόνου και Α.Ο Σύρου πρέπει να πετάξει στα σκουπίδια και βαθμούς με έναν εκ των Ανδριακό και ΠΑΣ Τήνου και μάλιστα εντός έδρας. Δύσκολο πολύ 3 γκέλες σε τέσσερα παιχνίδια. Οπότε πιο λογικό είναι ο Πάγος να σκέφτεται πλέον το κυνήγι του Α.Ο.Σ που και αυτό δεν θα είναι εύκολο. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει ο Πάγος να νικήσει τον Α.Ο.Σ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής, να πάρει τρίποντο απέναντι στον Α.Ο Μυκόνου και παράλληλα να μη νικήσει ο Α.Ο.Σ την Άνω Μερά στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Δεν είναι και εύκολο αλλά με δεδομένο ότι ακολουθούν πολλά ντέρμπι όχι και ακατόρθωτο.

Ο Α.Ο.Σ από την άλλη πλευρά φιγουράρει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στα μπαράζ. Βαδίζει (περίπου) χέρι χέρι με την ομάδα της Μυκόνου και οι δυο έχουν από ένα τοπικό ντέρμπι (Α.Ο.Σ-Πάγος και Α.Ο Μυκόνου-Άνω Μερά), ενώ το μεταξύ τους παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα το έχει στο γήπεδο του.

Επίσης υπάρχουν πολλά «τρελά» σενάρια σε τριπλή ισοβαθμία (Πάγος, Α.Ο.Σ, Άνω Μερά) για τα οποία θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Α.Ο Μυκόνου-Άνω Μερά.

***Με δεδομένο πάντως ότι ακολουθούν πολλά ντέρμπι τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές όλα είναι ανοιχτά.

 

Δείτε μέχρι που μπορούν να φτάσουν βαθμολογικά οι ομάδες
Α.Ο Μυκόνου (28-34 βαθμούς)
Α.Ο Σύρου (22-28 βαθμούς)
Άνω Μερά (23-26 βαθμούς)
Α.Ο Πάγου (18-23 βαθμούς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α ΟΜΙΛΟΥ

Ομάδα                Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 22          8         7        1            0        17    6
2. Α.Ο. ΣΥΡΟΥ       19          9         6        1            2        19   4
3. Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ  17         8         5         2           1         26   7
4. Α.Ο. ΠΑΓΟΥ        14         9         4         2           3         13   7

11η Αγωνιστική

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ – Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ – Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ
Α.Ο. ΠΑΓΟΥ – Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ
Ρεπό: ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

 

12η Αγωνιστική

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ – Α.Ο. ΠΑΓΟΥ
Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ – Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ
Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ – ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.
Ρεπό: Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

 

13η Αγωνιστική

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ – Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. – Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ
Α.Ο. ΠΑΓΟΥ – Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ
Ρεπό: Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

 

14η Αγωνιστική

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ – ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.
Α.Ο. ΣΥΡΟΥ – Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ
Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ – Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

Ρεπό: Α.Ο ΠΑΓΟΥ

Check Also

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου Η Ελλάς Σύρου νίκησε 8-0 τον …