Ξεκαθαρίζει το θέμα των προπονητών και ξεκινάει την «επόμενη ημέρα»

Ξεκαθαρίζει το θέμα των προπονητών και ξεκινάει την «επόμενη ημέρα»

Καθοριστική αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα στον Α.Ο Σύρου, καθώς αργά το απόγευμα (20.00) έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ της ομάδας. Κύριο θέμα συζήτησης θα είναι «των προπονητών», καθώς επείγει πλέον να ξεκαθαρίσει γρήγορα με στόχο το «χτίσιμο» της νέας ομάδας, το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Προφορική συμφωνία υπάρχει ανάμεσα σε Φώσκολο και Γιώργο Ρούσσο, ωστόσο αυτό που μένει είναι να το αποδεχτούν όλα τα μέλη του Δ.Σ με βάση τα οικονομικά δεδομένα και το πλάνο που έχει προτείνει ο έμπειρος τεχνικός. Ο Νίκος Βουτσίνος ενημέρωσε με επιστολή του τα σάιτ πως δεν θα συνεχίσει, ωστόσο δεν αποκλείεται να του γίνει πρόταση ανανέωσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον θέλουν στην ομάδα κάποια μέλη της διοίκησης, αλλά και κάποιοι άλλοι που σκοπεύουν να μπουν στην ομάδα, σαν συνεργάτη του Γιώργου Ρούσσου. Ο Νίκος Βουτσίνος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Συριανούς ποδοσφαιριστές, κάτι που αποδείχτηκε και από τα κολακευτικά σχόλια των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών στο facebook στο άκουσμα της αποχώρησης του.

Το σίγουρο είναι πως οι ημέρες περνούν και ο Α.Ο Σύρου το αργότερο μέχρι σήμερα, θα πρέπει να έχει και επίσημα προπονητή προκειμένου να τρέξουν όλα τα σημαντικά ζητήματα στην συνέχεια (χορηγικό, μπάτζετ, μεταγραφές).

 

Check Also

Ανακοίνωση Ελλάς για Κυριάκο Μανουδάκη

Ανακοίνωση Ελλάς για Κυριάκο Μανουδάκη Με ανακοίνωση της η Ελλάς Συρου ενημερώνει τον κόσμο της …