Σκέψεις Μανουδάκη για τον Δεκέμβριο!!

Είναι η δεύτερη φορά που περνάει από το μυαλό του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Πριν από τρία χρόνια, ο Κυριάκος Μανουδάκης, είχε πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την διαιτησία, πριν του αλλάξουν απόφαση στον Α.Ο Σύρου, κάτι που δεν του βγήκε σε κακό, καθώς στέφτηκε  πρωταθλητής και Κυπελλούχος Κυκλάδων.

Μετά τα όσα ακολούθησαν (μη συμμετοχή του Α.Ο.Σ σε Γ Εθνική και πρωτάθλημα ΕΠΣΚ) , ο Κυριακός Μανουδάκης δείχνει να είναι αναποφάσιστος για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο Γιώργος Ρούσσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να τον πάρει στον Άγιαξ, ενώ παράλληλα ο Συριανός ποδοσφαιριστής είχε έρθει και σε επικοινωνία με την πρόεδρο του Α.Ο Πάρου κ. Μαρία Κουτσονικολή.

Τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής δείχνει δυσαρεστημένος με τις όλες εξελίξεις, καθώς δεν υπάρχει πλέον η λέξη «κίνητρο» για να συνεχίσει, σκεπτόμενος ακόμη και το «τέλος» της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Το Syros-Sports.gr επικοινώνησε με τον «βραχύσωμο» ποδοσφαιριστή προκειμένου να διασταυρώσει τις πληροφορίες του και σε δηλώσεις του είπε: «Ναι, είναι αλήθεια πως είμαι δυσαρεστημένος με τις όλες εξελίξεις. Δεν βάζω τέλος στην καριέρα μου. Σκέφτομαι την προπονητική, θα προπονούμε μόνος μου και αν το Δεκέμβρη δω ότι υπάρχει κίνητρο να παίξω θα το κάνω. Όλα είναι ανοιχτά».

 

Check Also

Ευχές στις μικτές μας ομάδες

Ευχές στις μικτές ομάδες που ξεκινούν σήμερα τους αγώνες τους στα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων… …