‘ΣΚΑΝΔΑΛΟ” – Σοκαριστική ομολογία του Ηρακλή Χαλκίδας: «Κάτσαμε και χάσαμε»

‘ΣΚΑΝΔΑΛΟ” – Σοκαριστική ομολογία του Ηρακλή Χαλκίδας: «Κάτσαμε και χάσαμε»…

Το σήριαλ του Final4 στο λιγκ καπ συνεχίζεται αλλά οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως δημιουργούν πολλά ερωτηματικά!

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Ηρακλής Χαλκίδας στο επίμαχο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου για την πρόκριση στο final4 του λιγκ καπ ο προπονητής τους Σπύρος Γκολίτσης    ήταν αδιάφορος για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα αφού είχε κατά την άποψη του εξασφαλίσει την πρόκριση από την στιγμή που προηγήθηκε με 2-0 σετ για τον λόγο αυτό στο ται μπρεικ άλλαξε όλους τους βασικούς αθλητές.

Η διακιολογία; Ο προπονητής απέσυρε τους αθλητές για να ξεκουραστούν για το final 4 που θα γινόταν τον Ιανουάριο! (δεν τα γράφουμε εμείς αλλά οι ίδιοι)

Αλλά δεν σταματάει εδώ συνεχίζει και αναφέρει ”οι παίχτες δεν είχαν κίνητρο να νικήσουν”  …. Και καταλήγει ότι ”αν γνώριζαν η αγωνιστική απόδοση παικτών και προπονητή θα ήταν διαφορετική”!

Δηλαδή με δύο λόγια μας ενημερώνουν ότι ο προπονητής και οι αθλητές του Ηρακλή Χαλκίδας αν δεν έχουν κίνητρο δεν τα δίνουν όλα!
Μάλλον έχουν μπερδέψει την κατάσταση περί υγιούς ανταγωνισμού και χρειάζονται ειδικά κίνητρα για να διεκδικήσουν την νίκη!


Είναι τόσο κυνική η ομολογία που υπογράφει η πληρεξούσια δικηγόρος Αναστασία Ελληνικού που αναρωτιόμαστε τι έκαναν οι δικαστές του ΑΣΕΑΔ που το διάβασαν;
Δεν έστειλαν άμεσα το εν λόγω έγγραφο στον εισαγγελέα;
Εδώ ομιλούν ξεκάθαρα για διαμόρφωση αποτελέσματος την στιγμή που το εν λόγω παιχνίδι ήταν σε 10αδες στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο!
Δεν πρέπει να προχωρήσει η περαιτέρω διερεύνηση του θέματος;
Η  ΕΣΑΠ τι θα κάνει επί του θέματος;
Η ΕΟΠΕ θα κλείσει τα μάτια σε μια διαμόρφωση αποτελέσματος που στην καλύτερη της περίπτωση μιλάμε για διακωμώδωση του αθλήματος!
Κάποιος θα δώσει επιτέλους εξηγήσεις;

Δείτε Το έγγραφο προσφυγής του Ηρακλή Χαλκίδας  στο Volleyland.gr ΕΔΩ

Πηγή: Volleyland.gr

Check Also

«Θέλω να στοχεύω σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Για την μεγάλη νίκη της ομάδας μας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ιγκόρ …