ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ… ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ!!!

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στους γονείς των παιδιών που αγωνίζονται στον Άγιαξ για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα τους αλλά και τα παιδιά τους από την

ΕΠΣ Κυκλάδων. Οι αγώνες ανδρικού και εφηβικού πρωταθλήματος με Α.Ο Πάρου και Α.Ο Μυκόνου αντίστοιχα, ορίστηκαν για μια ακόμη φορά μεσοβδόμαδα (Τρίτη 24/2, 16.30 και οι δυο αγώνες σε Πάρο και Σύρο) και ο προβληματισμός των γονέων… μεγάλος.
Είναι γνωστό εδώ και καιρό, πως το 90% του ρόστερ της ανδρικής ομάδας πλαισιώνεται από παιδιά σχολείου (εφηβική ομάδα). Η κρισιμότητα του αγώνα με τον Α.Ο Πάρου είναι τέτοια, που ο προπονητής Γιώργος Ρούσσος υπολογίζει τα περισσότερα παιδιά για την αποστολή στην Πάρο, προκειμένου ο σύλλογος να παραμείνει στο κόλπο των μπαράζ. Οι γονείς όπως είναι λογικό αντέδρασαν, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά τους απουσιάζουν από τα μαθήματα για λογαριασμό ενός αγώνα ποδοσφαίρου και το ενδεχόμενο ο Άγιαξ να μη συμπληρώνει πλέον ούτε ενδεκάδα στο παιχνίδι της τρίτης είναι πλέον ορατό.

 

Συν της άλλης, ο Άγιαξ εκπροσώπησε πριν λίγες ώρες με 9 παίκτες του τη σχολική ομάδα του ΕΠΑΛ Σύρου, που όχι μόνο κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων αλλά έφτασε και μέχρι τους «8» του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Όπως αντιλαμβάνεστε τα παιδιά τους έλειπαν πολλές ημέρες από το σχολείο και θα ήταν πολύ δύσκολο κατά την επιστροφή τους στο νησί να έφευγαν ξανά για αγώνα ποδοσφαίρου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Syros-Sports, η ομάδα πλέον είναι διατεθειμένη ακόμη και να μη κατέβει στο παιχνίδι με τον Α.Ο Πάρου, καθώς δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στους αθλητές σχετικά με τα μαθήματα τους.

Check Also

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη Η Ελλάς Σύρου ετοιμάζεται …