Τετάρτη 3/5 συμβούλιο, σκέψεις και για προπονητική έδρα στην Αθήνα

Στον Α.Ο Σύρου έχουν ανάψει «κόκκινο» όσον αφορά τις κινήσεις που θα γίνουν ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Την Τετάρτη 3 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ, όπου μέσα από αυτό θα οριστεί η Επίσημη Γενική συνέλευση, που θα συμπεριλαμβάνει παραιτήσεις όλων των μελών, προκειμένου η ομάδα να προκηρύξει εκλογές.

 Στον Α.Ο Σύρου ποντάρουν στην είσοδο ισχυρών επιχειρηματιών στη νέα προσπάθεια, με στόχο ο σύλλογος να μπορέσει να σταθεί επάξια τη νέα χρονιά στην Γ Κατηγορία.

Σκέψεις και για Αθήνα

Μέσα στις σκέψεις του προέδρου του Α.Ο Σύρου Γιώργου Φώσκολου, υπάρχει και το σενάριο η ομάδα την πρώτη της χρονιά να προπονείται στην Αθήνα. Το πετυχημένο «μοντέλο» που εφάρμοσε παλαιότερα ο Φοίνικας Σύρου, όταν αγωνίζονταν στις μικρότερες Εθνικές κατηγορίας (Β Εθνική και Α2), συμπεριλάμβανε προπονητική έδρα στην Αθήνα και αγώνες στην Σύρο. Αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές ελπίδες υλοποίησης και θα συμβεί μόνο αν δεν υπάρξει στήριξη από τους τοπικούς φορείς προκειμένου ο σύλλογος να έχει σαφώς μειωμένα έξοδα, με μικρότερες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και μηδαμινά έξοδα από διαμονή και διατροφή παικτών.

Για αποφάσεις ακόμη είναι νωρίς, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις πριν ρίξει στο «τραπέζι» το συγκεκριμένο θέμα, που όπως είπαμε θα τεθεί σε ισχύ, μόνο αν στο σύλλογο δεν μπουν ισχυροί οικονομικά παράγοντες να βοηθήσουν.

Check Also

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16 WINDOOR όπως αυτό προέκυψε μετά την σημερινή κλήρωση του …