Σκοπευτικός όμιλος Σύρου: Ξεκίνησε ο 1ος Διασυλλογικός αγώνας (Φωτο-Βίντεο)

Ξεκίνησε ο 1ος Διασυλλογικός αγώνας Αεροβόλων όπλων (Φωτο-Βίντεο)

Ξεκίνησε ο 1ος Διασυλλογικός αγώνας Αεροβόλων όπλων-Ρεπορτάζ LOGOTYPOS.GR

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή ο 1ος Διασυλλογικός αγώνας Αεροβόλων όπλων 10m, που διεξάγεται στην έδρα του Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου στο Βήσσα. Οι αγώνες θα κρατήσουν δυο ημέρες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 Μαϊου. Με τους αγώνες αυτούς, πραγματοποιείται το επίσημο αγωνιστικό ξεκίνημα του ομίλου την φετινή χρονιά, με ένα σκοπευτικό 3ήμερο αφιερωμένο στο Ολυμπιακό αεροβόλο 10 μέτρων με αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Παρών στους αγώνες και ο πιστοποιημένος προπονητής Γιώργος Βακόνδιος, ενώ στην διοργάνωση βρίσκεται ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Γκμαχ Madek και ο Νίκος Βασιλείου που έχει την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα, αθλητής που είχε πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων σταθερού στόχου των 10 μ. που έγινε στην Ουγγαρία.

Την Κυριακή θα υπάρξει συνάντηση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως, όπου θα ακολουθήσει ξενάγηση στους αθλητές, οι οποίοι περπατώντας θα φτάσουν μέχρι την πλατεία Μιαούλη, ενώ στην συνέχεια θα γίνει περιήγηση του Δημαρχείου στους αθλητές, με την διοργάνωση να ολοκληρώνεται με τις απονομές και κεράσματα που θα ακολουθήσουν. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης.

Σε δηλώσεις του στο Logotypos.gr ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου Νίκος Βασάλος τόνισε:

«Είναι οι πρώτοι αγώνες επίσημοι που διοργανώνουμε και φιλοξενούμε και ξένους αθλητές στο νησί μας σαν Σκοπευτικός Όμιλος Σύρου. Αγώνες σκοποβολής με αεροβόλο πιστόλι και αεροβόλο τουφέκιο 10 μέτρων στην κλειστή αίθουσα που έχουμε στον όμιλο μας στο χώρο των προσκόπων. Το τριήμερο αυτό θα γίνουν οι αγώνες, που θα ολοκληρωθούν στην Ερμούπολη με την απονομή των επάθλων για τους νικητές. Θα έχουμε μια μικρή δεξίωση για όσους μας τίμησαν και ήρθαν στο νησί μας. Έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε την έφορο της ομοσπονδίας Πηνελόπη Νινιού και την Βάνια Δήμου από την γραμματεία της Σκοπευτικής ομοσπονδίας Ελλάδας, οι οποίοι με τα μηχανήματα που έχουν φέρει υποστηρίζουν την διεξαγωγή των αγώνων. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που έχουμε καταφέρει αυτό το πράγμα στον ένα χρόνο που λειτουργεί το σκοπευτήριο»

Να περιμένουμε το επόμενο διάστημα και κάτι άλλο;

«Προσπάθεια μας είναι του χρόνου είναι να διοργανώσουμε αγώνες Α κατηγορίας με ότι αυτό συνεπάγεται».

 

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/6)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/6) Οι τρεις αναμετρήσεις για τα τελικά του Euro 2024 …