12.000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ»

Σε «χωράφι» μετατράπηκε το γήπεδο της Θήβας μετά τους αγώνες τοξοβολίας που έγιναν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η ομάδα της Θήβας έδωσε πριν λίγες ημέρες την συγκατάθεση της προκειμένου να διεξαχθούν οι αγώνες και αφού πρώτα τους διαβεβαίωσε ο Δ.Ο.Θ ότι όχι μόνο θα προσεχθεί αλλά δεν θα συμβεί και το παραμικρό.
Η ομάδα της Θήβας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδας της έχει κάθε λόγω να φωνάζει καθώς πετάχθηκαν μέσα σε μια ημέρα 12.000 ευρώ στα σκουπίδια…


Η ανακοίνωση της Θήβας αναφέρει:

Το καλοκαίρι που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας σε συμφωνία με τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δ.Ο.Θ. είπαμε να συντηρεί το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ με δικά του έξοδα τον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου αφού ο Δήμος Θηβών αδυνατεί οικονομικά. Κάποιοι σε αυτήν την πορεία μας χαρακτήρισαν νταβατζήδες κατά την φετινή περίοδο επειδή προστατεύαμε το γήπεδο και φυλάξαμε τα 12000 ευρώ που έχουμε ρίξει στο γήπεδο τα οποία αφορούν εργάτη, λιπάσματα και χρώματα για γραμμές κ.α.
Την Παρασκευή παραδώσαμε γήπεδο και σήμερα παραλάβαμε χωράφι όπως βλέπεται στις φωτογραφίες. Από τον Δ.Ο.Θ. μας διαβεβαίωσαν ότι θα το προσέξουν τελικά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά και το γήπεδο καταστράφηκε, δώσαμε την συγκατάθεση μας να γίνουν οι αγώνες τοξοβολίας γιατί είπαμε ναι μεν το συντηρούμε αλλά το στάδιο είναι δημοτικό και ανοιχτό για όλους αλλά με την προϋπόθεση ότι θα προφυλαχτεί ο αγωνιστικός χώρος του ποδόσφαιρου.
12000 ευρώ στον βρόντο για κάνουν κάποιοι τα καπρίτσια τους και να φανούν στα αθλητικά πράγματα στην πόλη των Θηβών. 12000 ευρώ που βγήκαν από την τσέπη κάποιον που ματώνουν οικονομικά και ένα συγγνώμη θέλουν να ακούσουν άσχετα αν από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.


Λοιπόν για να τελειώνουν τα ψέματα και αρκετά σιωπήσαμε θέλουμε να αποδοθούν ευθύνες και να έρθει το ο αγωνιστικός χώρος στα πρωτύτερα επίπεδα και η σιωπή να μην εκλαμβάνεται σαν αδυναμία.
Τέλος με απόφαση του προέδρου του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάση Βυλλιώτη η ομάδα σταματά να συντηρεί το γήπεδο και η ομάδα θα αγωνίζεται σε άλλο γήπεδο μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Θυμίζουμε ότι η ομάδα είναι σχεδόν Πρωταθλήτρια Βοιωτίας, είναι Κυπελλούχος Βοιωτίας και έχει μπροστά της μπαράζ ανόδου Γ εθνικής και κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ.

 

Πηγή: www.aothiva8.blogspot.gr

Check Also

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν …