«Σούπερ» Πάγος, νίκησε την Μύκονο και έπιασε κορυφή! Ο Πάγος του Νίκου Βουτσίνου, κοίταξε κατάματα τον Α.Ο Μυκόνου και με το επιβλητικό 2-0 έφτασε τους 6 βαθμούς πιάνοντας την κορυφή του Α ομίλου.

Για την 2η αγωνιστική του Α ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Πάγος επικράτησε 2-0 στο ντέρμπι του Α.Ο Μυκόνου. Πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Νίκου Βουτσίνου, που μετά τις δυο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (με Σύρος 2002) συνεχίζει αλώβητη.
Με τη νίκη αυτή, ο Πάγος έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και προπορεύεται του Α ομίλου. Αντίθετα η ομάδα της Μυκόνου έμεινε στους 3 βαθμούς από τη νίκη της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Τήνου.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο, με την ομάδα της Σύρου να ανοίγει το σκορ στο 7ο λεπτό από από τον Μάρκο Πρίντεζη. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Πάγος διπλασίασε τα τέρματα του με τον Κάρολο Ρούσσο στο 42΄.
Ο Πάγος αγωνίστηκε χωρίς τους Αντώνη Μαραγκό, Στέλιο Παράβαλο και Ιωσήφ Κόκκαλη. Πολύ σωστά στημένη η ομάδα από τον προπονητή Νίκο Βουτσίνο.
Πάγος-Α.Ο Μυκόνου 2-0
Η διακύμανση του σκορ:
1-0: Πρίντεζης Μάρκος στο 7΄
2-0: Ρούσσος Κάρολος στο 42΄
Διαιτητής: Αγγέλου, Βοηθοί: Νομικός-Ρούσσος Ι.Ι
Α.Ο Πάγου (Βουτσίνος): Πρίντεζης, Μαυράκης, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Βαβουράκης, Φραγκιάς, Φωτεινιάς, Μπαλόπητας, Πρίντεζης Μ, Ρούσσος Κ, Παπουδής
18αδα: Τρόκα, Περιστεράκης, Ρούσσος, Καπέλας, Μαυρομάτης, Ρούσσος, Δεσινιώτης
Α.Ο Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μπαλλής, Παπαδόπουλος, Τόμπρος, Καρατσάς, Καραϊνδρος, Αμπαδίνης, Βαρουξής, Μπάμπακαρ, Τσαμασλίδης, Αλεξανδρόπουλος
18αδα: Ράγια Χ, Μπομπάϊ, Πατσανι, Λεοντιάδης, Βερώνης, Πανέτας, Ντουσάι
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου