Στήριξε την αγαπημένη σου ομάδα και κέρδισε…

Στήριξε την αγαπημένη σου ομάδα και κέρδισε…

Στήριξε την αγαπημένη σου ομάδα και κέρδισε…

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ανακοινώνει την έναρξη του χορηγικού προγράμματος για την περίοδο 2017-18. Τώρα μπορείς και εσύ να στηρίξεις τη νέα προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδαςκαι μέσα από εκεί να προβάλεις την επιχείρησή σου. Μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου η κάθε επιχείρηση έχει την δυνατότητα να προβληθεί:

  • Σε συγκεκριμένες θέσεις πάνω στην φανέλα ή το σορτσάκι της ομάδας.
  • Μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Δημήτριος Βικέλας. Οι χώροι που τώρα μπορείς να κλείσεις θέσεις είναι τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου με αυτοκόλλητο δαπέδου, ή διαφημιστική πινακίδα στο πλάι, όσο και στους πλαϊνούς τοίχους με ανάρτηση διαφημιστικών banner.
  • Μέσα από τις ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις ή από τις δημοσιεύσεις  στον τοπικό τύπο ή στα  Πανελλήνιας Εμβέλειας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  • Στο επίσημο site της ομάδας Foinikasclub.gr, ή και στo facebook
  • Στο έντυπο υλικό των αγώνων και των εκδηλώσεων της ομάδας. (εισιτήρια, πρόγραμμα κλπ)

Οι χορηγοί θα απολαμβάνουν ειδικών εκπτώσεων  στα προϊόντα της αγαπημένης μας ομάδας, και σε κάποιες περιπτώσεις  δωρεάν κάρτα μέλους της ομάδας.

Ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνει η αναγνωρισιμότητα και η πολύ καλή φήμη της ομάδος μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να προβάλλουμε τις επιχειρήσεις μας και το νησί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

6970988886  – Νίκος Βελέντζας

6980469031  – Πετρούλα Σέρρα.

Check Also

Νίκησε στο Ζηρίνειο και στέλνει την σειρά στη Σύρο ο Φοίνικας

Νίκησε στο Ζηρίνειο και στέλνει την σειρά στη Σύρο ο Φοίνικας Νικητής έφυγε από το …