ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ Α.Ο.Σ

Για ένα ακόμη παιχνίδι η «τριπλέτα» του κέντρου με τους Μανουδάκη, Τζώρτζη και Φρέιτας έδωσε ποιότητα στην ομάδα του Α.Ο.Σ και τη νίκη 3-1 επί του Α.Ο Πάρου

που στέλνει την ομάδα της Σύρου στα μπαράζ. Ο βραχύσωμος μέσος της Συριανής ομάδας Κυριάκος Μανουδάκης μίλησε για τη χθεσινή νίκη-πρόκριση της ομάδας του, που ήρθε λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Συριανός μέσος αναφέρεται στο πρωτάθλημα που χαρακτηρίζει πλέον φαβορί τον Α.Ο.Σ, το χθεσινό παιχνίδι και την απουσία του Γιάννη Ζαχαρίου από τον πάγκο (λόγω τιμωρίας) που επηρέασε στην αρχή την ομάδα του.
«Νομίζω ότι πλέον έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε το δρόμο μας σαν ομάδα. Μετά το κύπελλο ήρθε και η πρόκριση στα μπαράζ που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Το ρόστερ της ομάδας μου είναι εξαιρετικό. Νομίζω ότι αυτός ο Α.Ο.Σ θα έπρεπε από την αρχή του πρωταθλήματος να βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά και να μη χρειαζόταν σήμερα να βρίσκεται εδώ (αγώνα μπαράζ για την είσοδο στα μπαράζ). Ότι έγινε, έγινε. Τώρα όλες οι ομάδες ξεκινάνε από το μηδέν.
Που οφείλεται η αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας;
Νομίζω καθαρά στο θέμα του προπονητή. Ο Γιάννης Ζαχαρίου έδωσε άλλη ψυχολογία στην ομάδα και θεωρώ ότι σε αυτόν οφείλετε η αγωνιστική μεταμόρφωση του συλλόγου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κύριος Πούλος δεν είναι καλός προπονητής. Απλά ο Ζαχαρίου ίσως ταιριάζει πιο πολύ στο αγωνιστικό προφίλ του συλλόγου».
Για την χθεσινή πρόκριση;
«Νομίζω δεν ήμασταν πολύ καλοί. Αιφνιδιαστήκαμε από το γκολ και μετά τρέχαμε για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων. Πήραμε δίκαια την πρόκριση έστω και αν η απόδοση μας ήταν σε μέτρια επίπεδα. Μας επηρέασε και η απουσία του προπονητή μας από τον πάγκο. Άλλο να τον έχεις στον πάγκο και άλλο να τον βλέπεις στην εξέδρα. Τέλος καλό, όλα καλά όμως».
Τώρα για την συνέχεια ο Α.Ο.Σ ξαναγίνεται το φαβορί;
«Πάντα ο Α.Ο.Σ ήταν το φαβορί. Το κακό είναι ότι όλοι ήθελαν να κερδίσουν τον Α.Ο.Σ. Δεν τους ένοιαζε κάτι άλλο. Νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος όλων των ομάδων. Να κερδίσουν τον Α.Ο.Σ και ότι βγει. Είμαστε καλύτεροι πιστεύω και από τους 4 και στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές. Ο Άγιαξ έχει καλή ομάδα. Από την Θύελλα είμαστε καλύτεροι και το αποδείξαμε στο γήπεδο, ενώ τις άλλες δυο ομάδες δεν τις έχω δει».

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του επόμενου Σαββατοκύριακου (2-3/12)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του επόμενου Σαββατοκύριακου (2-3/12) Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – 3ος …