Συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια Ελλάς (Ανανεωμένο)

Συγχαρητήρια στην Ελλάς (Οι ανακοινώσεις των ομάδων)

Συγχαρητήρια του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου στην ΕΛΛΑΣ Σύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων

Θερμά συγχαρητήρια στην ΕΛΛΑΣ Σύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων, εκφράζει ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου.

Για ακόμα μία χρονιά η ομάδα του νησιού μας πρωταγωνιστεί στο ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες, φτάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά τέσσερις στροφές πριν το φινάλε.

Πολλά συγχαρητήρια σε Διοίκηση, παίκτες και επιτελείο και καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Μυκόνου

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μυκόνου συγχαίρουν το ιστορικό σωματείο της Ελλάς Σύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Κυκλάδων και εύχονται ολόψυχα του χρόνου να εκπροσωπούν επάξια τις Κυκλάδες στην Γ εθνική..

Πέτρος Ασημομύτης-Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων Παλαιμάχων Μυκόνου

Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπούνται οι Κυκλάδες από δύο πολύ μεγάλες ομάδες ιδιαίτερα από την ΑΕ Μυκόνου και την ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα στα μπαράζ…

Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Τήνου

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων της Τήνου συγχαίρει την ομάδα της Ελλάς Σύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχονται να έρθει και η πολυπόθητη άνοδος στην Γ Εθνική!!!!

Γιώργος Λεονταρίτης

Ως Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Υπεύθυνος Αθλητισμού, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στην Διοίκηση, τους αθλητές και το προπονητικό team της ομάδας Α. Π. Ο. Ελλάς Σύρου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Ευχή μου και ευχή όλων των Συριανών η ομάδα να πετύχει τον στόχο της για άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Επί τη ευκαιρία, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου προς όλα τα Αθλητικά Σωματεία του Νομού μας, τα οποία συνεχίζουν την προσφορά τους προς τη νεολαία μας παρά τις πολύ αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν.

Ακαδημία Βαλένθια Σύρου

Η ακαδημία της Βαλένθια Σύρου εκφράζει τα συγχαρητήρια της, στην Ανδρική ομάδα της Ελλάς Σύρου για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος Κυκλάδων… Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή συνέχεια στα μπαράζ ανόδου και μακάρι τη νέα χρονιά η Σύρος να έχει ομάδα στην Γ Εθνική κατηγορία.

Ιωσήφ και Γεωργία Ρούσσου

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ “Ο ΖΕΥΣ” εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 1929 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’Κατηγορίας.Ευχόμαστε την άνοδο σας στην Γ΄Εθνική μέσο των αγώνων μπαράζ.

Στο VAR της Τρίτης (9/3)…ο Πέτρος Ραουζαίος

Πέτρος Ραουζαίος

Με την παρούσα ανακοίνωση
Θέλω να σας εκφράσω τα ποιο θερμά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΌΛΟΥΣ σας Διοίηκηση, Τεχνικό Επιτελείο, ποδοσφαιριστές και Μέγας Χορηγός ONEX , για την 2η συνεχόμενη ΠΑΝΑΞΙΑ κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Κυκλάδων,αρκετά πριν το τέλος της ολοκλήρωσης του Πρωταθλήματος,αποδεικνύωντας για 2η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ χρονιά ότι είστε μακράν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ των ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Με την παρούσα κατάκτηση γράψατε για ακόμη μία φορά ΙΣΤΟΡΙΑ ,καθώς με την συγκεκριμένη σας αυτή ΕΠΙΤΥΧΙΑ ,αποτελείτε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΡΙΑΝΗ ομάδα και ΔΕΥΤΕΡΗ των ΚΥΚΛΑΔΩΝ ,που κατακτά για ΔΕΥΤΕΡΗ συνεχόμενη χρονιά (back to back), το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ της Ε.Π.Σ.Κ.
Ευχή όλων μας των υγιείς σκεπτόμενων φιλάθλων και ελπίζω ΌΛΟΥ του νησιού μας ,είναι η ΆΝΟΔΟΣ σας στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία
Έτσι ώστε μετά από πολλά χρόνια το ΝΗΣΙ ΜΑΣ να έχει ΟΜΑΔΑ στην ΑΝΩΤΕΡΗ Κατηγορία!!!!
Και πάλι θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Καλή ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα μπαράζ ΑΝΟΔΟΥ ,με το ΚΑΛΟ η ΆΝΟΔΟΣ σας στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία!!!!

Με ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πέτρος Μ. ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ

Αίαντας Σύρου

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Αίαντα Σύρου εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στην Ελλάς Σύρου για την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Παράλληλα οφείλουμε να δώσουμε τις καλύτερες ευχές για καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική.

Το Δ.Σ του Αίαντα Σύρου

Α.Ο Πάγου

ΠΑΣ Νάξου: Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Ελλάς Σύρου

Με την σειρά του και ο ΠΑΣ Νάξου εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης του τα συγχαρητήρια του και τις ευχές του στην πρωταθλήτρια Κυκλάδων, Ελλάς Σύρου.

Αναλυτικά:

Η οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Ελλάς Σύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας .

Ευχόμαστε ανάλογη πορεία και στους αγώνα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική και επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Α.Ε Μυκόνου: Συγχαρητήρια στην Ελλάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ανακοίνωση εξέδωσε η Α.Ε Μυκόνου και ο πρόεδρος της Αλέκος Κουκάς, μέσα από την οποία συγχαίρει την Ελλάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων…

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς και η οικογένεια της Α.Ε. Μυκόνου συγχαίρουν την Ελλάς Σύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Ευχόμαστε μετά από αυτόν τον τίτλο να πετύχετε και τον μεγάλο σας στόχο που είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική, ώστε ο νομός μας να έχει δυο εκπροσώπους σε Εθνικές κατηγορίες. Να είστε υγιείς και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας!

Συγχαρητήρια και ευχές του Παμμηλιακού στην Ελλάς Σύρου

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Παμμηλιακός συγχαίρουμε την Ελλάς Σύρου για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων.
Ευχόμαστε ολόψυχα η συνέχεια να είναι ανάλογη και στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική και να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στις Εθνικές Κατηγορίες.

ΑΟ Πύργου: Συγχαρητήρια στην Ελλάς Σύρου

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πύργου συγχαίρουμε την Ελλάς Σύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων.
Ευχόμαστε στην ομάδα της Σύρου να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στους αγώνες μπαράζ και να κατακτήσει τον στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Συγχαρητήρια και ευχές στην Ελλάς Σύρου από τον Μάριο Γαλανό

Συγχαρητήρια στους παίκτες ,το προπονητικό team και την διοίκηση της Α.Π.Ο Ελλάς Συρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ Κυκλάδων.

Ευχή όλων μας τώρα η άνοδος στην Γ εθνική μέσο των αγώνων μπαράζ !!

Check Also

Final-4 Κ14: Το πρόγραμμα αγώνων (17-18/6)

Final-4 Κ14: Το πρόγραμμα αγώνων (17-18/6) Δείτε το πρόγραμμα αγώνων της τελικής φάσης του πρωταθλήματος …