Συνεχίζουν μαζί Φώσκολος-Ζιάβρας με στόχο την Γ Εθνική-Οι πρώτες κινήσεις

Συνεχίζουν μαζί Φώσκολος-Ζιάβρας με στόχο την Γ Εθνική-Οι πρώτες κινήσεις…

Τις τελευταίες ημέρες σε φιλικά πηγαδάκια είχαν βγει στην δημοσιότητα φήμες, που ήθελαν το Νίκο Ζιάβρα να μη συνεχίζει στον Α.Ο Σύρου τη νέα χρονιά. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον, καθώς χθες βράδυ, Φώσκολος και Νίκος Ζιάβρας συναντήθηκαν, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του Συριανού επιχειρηματία.

Συνεχίζουμε, με στόχο να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ Εθνική. Ευχόμαστε  ο κόσμος της Σύρου να εκτιμήσει την προσπάθεια που κάνουμε και να είναι ξανά στο πλευρό μας. Ευχόμαστε και οι Συριανοί επιχειρηματίες να μας στηρίξουν περισσότερο… είναι το μήνυμα που περνάει πλέον το «γνωστό δίδυμο» ενόψει της της χρονιάς. Ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή ή όχι του Πέτρου Ραουζαίου που επί σειρά πολλών ετών στήριζε οικονομικά (και όχι μόνο) την ομάδα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό (διαβάστε εδώ)η επίσημη επιστροφή του Γιώργου Ρούσσου στην ομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί το πόστο που θα πάρει ο έμπειρος τεχνικός. Δεν έχει ξεκαθαριστεί άλλωστε αν Γιώργος Ρούσσος και Νίκος Βουτσίνος θα οδηγήσουν μαζί το «τιμόνι» της ομάδας, ή ο Γιώργος Ρούσσος θα αναλάβει αποκλειστικά το χτίσιμο του συλλόγου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, με το Νίκο Βουτσίνο να συνεχίζει κανονικά στο πόστο του.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …