ΤΕΛΟΣ Ο ΞΥΓΚΑΚΗΣ-ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑ ΣΥΡΙΑΝΟ

Ένα από τα «αγκάθια» στον σχεδιασμό του Α.Ο Σύρου ενόψει της φετινής χρονιάς είναι οι ανανεώσεις

συμβολαίων αρκετών Συριανών παικτών. Μπορεί η ομάδα της Σύρου και ο Γιώργος Φώσκολος να πείθει με χαρακτηριστική ευκολία τους μεταγραφικούς στόχους του, αυτό όμως δεν συμβαίνει και στις ανανεώσεις συμβολαίων.

Η πρώτη περίπτωση ήταν του Κυριάκου Μανουδάκη. Α.Ο.Σ και αθλητής δεν τα βρήκαν στο οικονομικό με τον παίκτη να αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στη συνέχεια ήρθε το διαζύγιο με τον Μιχάλη Τερόλη. Ο λόγος δεν ήταν οικονομικός, αλλά όπως και να χει, οι δυο πλευρές δεν κατόρθωσαν να βρίσκονται μαζί και την επόμενη περίοδο, με τον αθλητή να πηγαίνει (όπως όλα δείχνουν) προς τον Καραβά.

Παρελθόν από τον Α.Ο Σύρου φαίνεται να αποτελεί από χθες και ο Αλέξης Ξυγκάκης. Το οικονομικό «χάσμα» που χωρίζει τις δυο πλευρές είναι μεγάλο, και αν μια από τις δυο πλευρές δεν αλλάξει στάση τότε το διαζύγιο θεωρείται δεδομένο.

Καμία ανησυχία για Κώστα Συριανό

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί μια φημολογία ότι και η περίπτωση του Κώστα Συριανού με τον Α.Ο Σύρου δεν πάει καλά. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως. Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα στο οικονομικό και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά προκειμένου ο παίκτης να υπογράψει στην ομάδα.

Check Also

Επίσημα στην Ελλάς τερματοφύλακας με παραστάσεις στην Superleague 2

Επίσημα στην Ελλάς τερματοφύλακας με παραστάσεις στην Superleague 2, με τον Γιάννη Μπίντση να ανακοινώνεται …