Στην Σύρο ο Γατσέλος και συνάντηση με Α.Ο Σύρου (Φωτο)…
Έναν παλιό γνώριμο των Συριανών γηπέδων είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τα μέλη της περσινής διοίκησης του Α.Ο Σύρου. Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Φιλιππιάδας και πρώην παίκτης του Α.Ο Σύρου, Πανθηραϊκού και Λάβας Εμπορείου ήρθε στην Σύρο, στα πλαίσια της παρακολούθησης των μαθημάτων της σχολής προπονητών που γίνονται στην Ερμούπολη.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων, ο Βαγγέλης Γατσέλος συναντήθηκε με την περσινή διοίκηση του Α.Ο Σύρου, καθώς των υποδέχτηκαν οι Αντιπρόεδροι Αντώνης Μακρυωνίτης και Ιάκωβος Μπαλτάς μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο.
Μπορεί ο Βαγγέλης Γατσέλος να μην έφυγε με τους «καλύτερους οιωνούς» από την Σύρο, με την αποχώρηση του πριν τρία χρόνια (για λογαριασμό του Πανθηραϊκού) να αφήνει «πικρή γεύση» στους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από το νησί της Σύρου.

Η εκτίμηση που έχουν στον … Γατσέλο οι άνθρωποι της ομάδας, φάνηκε και από την υποδοχή που του επιφύλαξε ο πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος. Ο Α.Ο Σύρου ετοιμάζεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα, με τον Γιώργο Φώσκολο να τονίζει στον ποδοσφαιριστή πως η «πόρτα του Α.Ο Σύρου είναι ανοιχτή» γι αυτόν σε όποιο πόστο επιθυμεί. Θα υπάρξει άραγε επιστροφή του ποδοσφαιριστή Γατσέλου στο νησί της Σύρου, ή θα δούμε τον προπονητή (πλέον) Βαγγέλη Γατσέλο να αναλαμβάνει κάποιο πόστο στην ομάδα;
Το μέλλον θα δείξει, καθώς πρωτεύον θέμα στους ανθρώπους της ομάδας είναι η επιστροφή του Α.Ο Σύρου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες

Στην φωτογραφία ο Βαγγέλης Γατσέλος με τους Αντώνη Μακρυωνίτη, Γιώργο Φώσκολο και Ιάκωβο Μπαλτα.

Στην φωτογραφία ο Βαγγέλης Γατσέλος με τον πρόεδρο του Α.Ο Σύρου Γιώργο Φώσκολο.

syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου