Στη Σύρο τον Ιούνιο αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Sup

Στη Σύρο τον Ιούνιο αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Sup…

Του Αντώνη Σολάρη

Άλλη μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση θα γίνει στη Σύρο το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για έναν αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος Όρθιας σανιδοκωπηλασίας ή στα αγγλικά SUP!

Διοργανωτής είναι η πανελλήνια ένωση αθλητών SUP & Surf. Ο αγώνας της Σύρου εντάσσεται σε μια σειρά αγώνων που θα γίνουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και οι αθλητές που θα λάβουν μέρος σε όλους τους αγώνες ανάλογα με την θέση που θα καταλαμβάνουν σε κάθε αγώνα θα μαζεύουν βαθμούς. Στο τέλος οι τρεις πρώτοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!!!

Η σειρά των αγώνων ξεκινά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και είναι διεθνής αφού η βαθμολογία του θα μετράει στο πανευρωπαϊκό και στο Ελληνικό πρωτάθλημα!!! Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στον Πειραιά στις 28 Μαΐου και για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος ο τρίτος αγώνας θα γίνει στην Ρούσσου που είναι Συριανός αθλητής και προπονητής Surf του Ναυτικού Ομίλου Σύρου είναι να έχει οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία προκειμένου να διεξάγεται κάθε χρόνο στην Σύρο. Ο επόμενος αγώνα είναι προγραμματισμένος να γίνει στην Ναύπακτο στις 19 Σεπτεμβρίου και η σειρά των αγώνων θα κλείσει με τον τελικό που θα γίνει σε θαλάσσια περιοχή της Αττικής, πιθανόν στην Σαρωνίδα την 1η Οκτωβρίου.

Το sportcyclades24 είχε πρόσφατα αναφερθεί στο Sup αναδημοσιεύοντας αποσπάσματα από το περιοδικό «Men΄s Arena» και το αφιέρωμα που είχε κάνει στον Ανδριώτη Πρωταθλητή Γιώργο Φράγκο (ΕΔΩ)) της όρθιας σανιδοκωπηλασίας (Sup) και του Surf (RSX).

sup

Check Also

Διακρίσεις για τους αθλητές του Ν.Ο Σύρου στα Ποσειδώνια

Διακρίσεις για τους αθλητές του Ν.Ο Σύρου στα Ποσειδώνια «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022» OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ …