Σύρος 2002: Προπονητής ο Χρήστος Φωκάς-Τεχνικός Διευθυντής ο Δημήτρης Κάμπαξης

«Αλλαγή σελίδας» στην ανδρική ομάδα της Σύρου 2002, με τον Χρήστο Φωκά να διαδέχεται τον κ. Δημήτρη Κάμπαξη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αποκλειστικά βαρύτητα στις ακαδημίες της ομάδας θα δώσει από φέτος ο Δημήτρης Κάμπαξης, που μετά την σύσταση σε σώμα της νέας διοίκησης της ομάδας θα αναλάβει και το ρόλο του τεχνικού Διευθυντή.

Ο Χρήστος Φωκάς, μετά από σπουδαία καριέρα στην Αθήνα σαν ποδοσφαιριστής και το πέρασμα του από τους Θρασύβουλο, Ατρόμητο Περιστεριού, Άρη Πετρούπολης, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Καματερό, Ολυμπιακό Λιοσίων και Κολωνό,  τα τελευταία 2 χρόνια ζει μόνιμα στην Σύρο.

Την περσινή χρονιά, είχε ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Α.Ο Σύρου σαν ποδοσφαιριστής, ενώ μετέπειτα μετακόμισε στον Πάγο, όπου αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Στα 39του χρόνια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα της Σύρου 2002, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα τη νέα χρονιά, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κάμπαξη που θα έχει το ρόλο του τεχνικού Διευθυντή.

Στο πρόσωπο του Χρήστου Φωκά, η νέα διοίκηση της ομάδας βλέπει έναν άνθρωπο με όρεξη  για δουλειά, που θα οδηγήσει το σύλλογο στον σωστό δρόμο.

Ο Δημήτρης Κάμπαξης φαίνεται πως είχε πάρει εδώ και καιρό την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας. Επιθυμία της διοίκησης, όσο και του ίδιου, είναι να ασχοληθεί αποκλειστικά τα επόμενα χρόνια με τις ακαδημίες της ομάδας, που ως γνωστό βρίσκονται στο προσκήνιο με μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία 15 χρόνια.

Αξίζει να τονιστεί πως ο Χρήστος Φωκάς είναι μέλος του Συνδέσμου προπονητών Κυκλάδων..

Το βιογραφικό του προπονητή κ. Χρήστου Φωκά

Επαγγελματική Εμπειρία

 

2007 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΕΚ ΛΙΟΣΙΩΝ

 

2009 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΥ
2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΟ ΚΟΛΩΝΟΥ

 

1995-2017 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ Γ,Δ ΕΘΝΙΚΗ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Γ,Δ ΕΘΝΙΚΗ,ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ  Α ΤΟΠΙΚΟ,ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗ,Α ΤΟΠΙΚΟ,ΚΑΜΑΤΕΡΟ Α ΤΟΠΙΚΟ,ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ Α ΤΟΠΙΚΟ,ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ Α ΤΟΠΙΚΟ,ΚΟΛΩΝΟΣ Β ΤΟΠΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ Α ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.

 

Σεμινάρια

Ø  ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕ ΝΕΑΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Ø   ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Check Also

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου Live Streaming

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου Live Streaming Δείτε ζωντανά σήμερα στις 17.00 τον αγώνα του Πυθαγόρα Σάμου …