Σήμερα η Σύρος έχει Κωνσταντίνο Αργυρό!!!

Σήμερα στις 21.00 η μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού. Όλοι για το Φοίνικα Σύρου!!!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η προπώληση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό με τους συριανούς και τους επισκέπτες να σπεύδουν για ένα μαγικό χαρτάκι με σκοπό να παρακολουθήσουν το  Νο1 λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό όνομα που έρχεται την φετινή χρονιά στη Σύρο και αναμένεται να γίνει πανικός, καθώς ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει φανατικό κοινό στην Σύρο.

«Όσα νιώθω», «Το συμπέρασμά μου», «Τα κατάφερες», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» αλλά και το τελευταίο του μεγάλο σουξέ «Ξημερώματα» είναι ένας από τους λόγους που η προπώληση έχει σπάσει όλα τα κοντέρ. Ένας άλλος δελεαστικός λόγος που η προπώληση πάει σφαίρα… είναι και η τιμή του εισιτηρίου καθώς είναι πιο φτηνό αν το προμηθευτεί κάποιος μέχρι την Τετάρτη(12 ευρώ), λίγες ώρες πριν την μεγάλη συναυλία στο Πολιτιστικό χώρο »Μάνος Ελευθερίου».

Μαζί του , το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι OtherView σε ένα εντυπωσιακό act καθώς και μια οκταμελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών!

Διοργάνωση : Α.Ο. Φοίνικας Σύρου!

Τιμή Εισιτηρίου :12 ευρώ (Προπώληση), 15 ευρώ (Ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΏΛΗΣΗΣ

1) Green Shirt (Καθαριστήριο)
2) Diva Underwear
3) Cdilio
4) Virmar
5) Ντάνος (Πρωτοπαπαδάκη 34)
6) Όλα σε 1
7) 4All (απέναντι ΙΚΑ)
8) Iguana (Αζόλιμνος)
9) Loco Verano (Βάρη)
10) Ντάνος (Φοίνικας)
11) Μini Market (Benois – Γαλησσάς)
12) Blue Harmony Hotel (Κίνι)

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (18-19/3)

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (18-19/3) Ημερ Ωρα Κατηγορία Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Γήπεδο 17-3-23 …