Τέλος εποχής Φώσκολου; Το χρίσμα σε Πύργο-Ζιάβρα

Με τον Γιώργο Φώσκολο να είναι φανερά ενοχλημένος από την αδιαφορία που δείχνουν κάποιοι στο να στηρίξουν την ομάδα….

severo-cafe-bar

Σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκαν οι σημερινές διαπραγματεύσεις των ανθρώπων που δείχνουν πρόθυμοι να βοηθήσουν τον Α.Ο Σύρου στη νέα προσπάθεια για την Γ Εθνική. Οι κουβέντες κινήθηκαν σε πολύ χαμηλούς τόνους, με τους παρευρισκομένους να συζητούν για την «δύσκολη» επόμενη ημέρα που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Α.Ο Σύρου ώρα μηδέν

Ακόμη και μη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, έπεσε στο σημερινό τραπέζι, καθώς δεν δείχνει ως τώρα να είναι μεγάλο το ενδιαφέρον από τους τοπικούς φορείς να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Φώσκολος, πέταξε το «μπαλάκι» στους Άκη Πύργο και Νίκο Ζιάβρα, προκειμένου να μεριμνήσουν τις επόμενες ημέρες για άτομα που θα πλαισιώσουν το διοικητικό συμβούλιο τη νέα χρονιά.

Γιώργος Φώσκολος: «Κάποια προσωπικά θέματα δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ πολλές ώρες με την ομάδα. Καλώ τους Άκη Πύργο και Νίκο Ζιάβρα, να βγουν στην αγορά και να κινήσουν τις όποιες διαδικασίες για να φτιαχτεί το νέο διοικητικό συμβούλιο. Κάποια προσωπικά θέματα δεν μου επιτρέπουν να τρέχω τόσα πολλά ζητήματα.

 

Ξέσπασμα Άκη Πύργου για Δημοσιογράφο που απειλεί και συκοφαντεί την ομάδα

Ο επιχειρηματίας Άκης Πύργος ξέσπασε κατά δημοσιογράφου από άλλο νησί , μίλησε για απειλές, μανατζεριλίκια, και χρήματα που έχει βγάλει από την ομάδα, με το βλέμμα του να είναι καρφωμένο σε Συριανό δημοσιογράφο που συνεργάζεται μαζί του.

«Έχει τόσους Δημοσιογράφους το νησί. Ποιος είναι αυτός που τον φέρνεται εδώ, τον ταΐζετε , τον ποτίζετε, μας κάνει τον μάνατζερ για να προωθήσουμε τους δικούς του παίκτες; Ποιος είναι αυτός που κάθε λίγο και λιγάκι έρχεται από το νησί του και μας απειλεί; Ποιος είναι αυτός που εσείς τόσα χρόνια τον δέχεστε εδώ και τον πληρώνεται; Έδωσε ποτέ λεφτά για να μας απειλεί; Μόνο έπαιρνε λεφτά από εμάς. Ο μόνος δημοσιογράφος που έχει δώσει λεφτά είναι ο Σολάρης (Sportcyclades24.gr). Αν θα μπω μέσα στην ομάδα, αυτά θα τα ξεχάσει πείτε του. Παίκτες δικοί του δεν πρόκειται να έρθουν στην ομάδα. ότι και αν γράψει στην ιστοσελίδα του. Τα θυμάστε άλλωστε και πριν 3 χρόνια. Είπαμε να φτιάξουμε μια ομάδα υγιή».

Περισσότερα σε λίγο…

Check Also

Final 4 – K16: Κανονιέρηδες Σύρου – Πανθηραϊκός 6-2 [Highlights]

Final 4 – K16: Κανονιέρηδες Σύρου – Πανθηραϊκός 6-2 [Highlights] Δείτε τα γκολ και τις …